Πέλλα VimaThess : Χορός και διασκέδαση στο “Εδεσσαϊκό Καρναβάλι”

Σε ρυθμούς καρναβαλιού βρίσκεται και Έδεσσα και το πολύ κέφι, ο χορός, το τραγούδι και η διασκέδαση να αποτελούν τα κύρια συστατικά των εορταστικών δράσεων.
Οι εκδηλώσεις του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού, της πόλης των νερών και των 4 εποχών είναι έτοιμες και περιμένουν τους λάτρεις της Αποκριάς.
Η έναρξη γίνεται το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου με το Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτυ στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας. Τα παιδιά διασκεδάζουν με την ψυχή τους παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας.
Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο πάρκο των μικρών Καταρρακτών, οι μικρές και μεγάλες Μαζορέτες του Academy Fitness Club της Αλεξίας Μαυροπούλου με τις χορογραφίες τους, θα δώσουν τον μοναδικό τους τόνο στις εκδηλώσεις του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού. Ακολουθούν στις 19:30 τα γκρουπ των τυμπανιστών του Καρναβαλιού «KARANOS» και «AQUA DOCE» μαζί με τις μαζορέτες των σχολών Academy Fitness Club και Body Art.
Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 ο αρχαιότερος χορός του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος στο ΣΠΙΤΙ BAR (Μικροί Καταρράκτες)
Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ & ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ.
Στη συνέχεια, μετά την παρέλαση, στις 21:00 με το OPEN PARTY με Εδεσσαίους DJ στο πάρκο των μικρών Καταρρακτών ή εναλλακτικά με την συναυλία των LOST IN THE NIGHT στο Murphy’s Law.
Την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 18:30 η αυλαία κλείνει με την μεγάλη συναυλία με τους “KARANOS THE BAND”. Μια μουσική περιήγηση σε βραζιλιάνικα ηχοχρώματα από την πολυμελή ορχήστρα των Karanos.
Και συνεχίζουμε με το Κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στις 20:00 με υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.
Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου, ακολουθεί το πέταγμα του χαρταετού στο ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας, στο Φ.Ο.Ε, τα Χίλια Πεύκα και σε πολλούς οικισμούς και χωριά της Έδεσσας.

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικο καρναβαλι

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικο καρναβαλι

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικο καρναβαλι