Ο δρόμος προς…τη ΔΗΜΑΡΧΙΑ : ( ΔΕΛΤΑ ) Πρώτη … του Γιάννη Ιωαννίδη απο τα ΔΙΑΒΑΤΑ

Πρώτη συγκέντρωση του Γιάννη Ιωαννίδη με τους συνεργάτες του σ ένα καταπληκτικό χώρο
στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου & Αγίων Αναργύρων στα Διαβατά, παρουσία πλήθος συνεργατών(απουσίαζαν αρκετοί λόγω διακοπών) σ ένα απόγευμα γεμάτο με αισιοδοξία και ευθύνη.
Δηλώσεις του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη.
Ξεκινάμε σήμερα με την πρώτη συνάντηση υποψηφίων, την πορεία προς τις δημοτικές εκλογές. Έχουμε συγκεντρώσει μια μεγάλη ομάδα νέων αλλά και έμπειρων ανθρώπων, με αγάπη για τον τόπο, γνώση και σχέδιο για τα προβλήματα και τις λύσεις και διάθεση δημιουργίας και προσφοράς.Μοιραζόμαστε κοινές αρχές, αξίες και στόχους. Δοκιμαστήκαμε στη διαδρομή αυτής της τετραετίας με όλες τις αντιξοότητες που διαμόρφωσε ο εκλογικός νόμος,, η πανδημία, η χρόνια υποστελέχωση και πετύχαμε πολλά για τα οποία είμαστε υπερήφανοι.Τα επιτεύγματα της διοίκησης μας, παρουσιάστηκαν σε δημόσιο απολογισμό στο δημοτικό συμβούλιο και θα έχουμε την ευκαιρία σε όλη τη διαδρομή μέχρι τις δημοτικές εκλογές να τα αναδεικνύουμε. Ανταποκριθήκαμε στο στόχο της παραγωγής έργου που δίνει προοπτική
στον τόπο και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.
Συγκροτούμε μια νέα Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη, και επιλέξαμε να την ονομάσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ, ως μια συμμαχία έργου, εντιμότητας και προοπτικής.
Έτσι συμπυκνώνουμε και σηματοδοτούμε την κατεύθυνση, την ενωτική διάσταση και το περιεχόμενο, πράγματα για τα οποία θα δουλέψουμε την επόμενη πενταετία.
Αυτό το αποδεικνύουν οι πράξεις και οι επιλογές μας σε όλα τα επίπεδα.
Η ευρεία σύνθεση των προσώπων που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο μας και θα δώσουν τη μάχη
να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των δημοτών, εκφράζει την πολυμορφία των κοινοτήτων
του τόπου μας, της δυναμικής των ανθρώπων και των δυνατοτήτων που ανοίγονται μπροστά μας.
Με αισιοδοξία από το έργο που δημιουργήσαμε και αποφασιστικότητα για αυτά που σχεδιάζουμε
να γίνουν, προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ και καλούμε κάθε κάτοικο, δημότη να συμπορευτεί μαζί μας, να συστρατευτεί στο να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο για όλους, να ανοίξουμε τους ορίζοντες του στο μέλλον, με την ποιότητα ζωής που μας αξίζει.