Ο δρόμος …προς την ΔΗΜΑΡΧΙΑ : Stella Valsamaki Galanis ( Δ.ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ )

☀️Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες και όλους!
✔ 104 Άντρες
✔ 72 Γυναίκες
✔ 30030 συντοπίτες
👥Φίλες και φίλοι ,
🤝Συμμετέχω και εγώ με χαρά στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης “Πρώτα ο Πολίτης ” με Υποψήφιο Δήμαρχο τον #Μαυρουδή_Μηντσιούδη .
Σε ένα αγώνα με κύριαρχο γνώμονα την προοπτική του Δήμου
Σε ένα αγώνα για να #Επανασχεδιάσουμε το Δήμο μας .
Τον Δήμο του 2030 !
📥Η ψήφος των πολιτών επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος μας αποφασίζει για θέματα που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινή μας ζωή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ευθύνη των ανθρώπων που απαρτίζουν την δημοτική αρχή να την έχουμε εμείς στα χέρια μας .
✌️Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας :
✔Γιατί με την δική σας ψήφο, θα πρέπει να οδηγηθούμε σε μια νέα και ισχυρή διοίκηση , για να κάνουμε πράξη πολλά περισσότερα, καθιστώντας τον Δήμο μας πράσινο και ψηφιακό , όχι μόνο εικόνα από το μέλλον, αλλά κεντρικό στοιχείο στην καθημερινότητά μας, με πολλαπλά οφέλη για κάθε πολίτη .
✔Γιατί δεν μας ταιριάζει η αδιαφορία αλλά η συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας . Γιατί πιστεύω στον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και θέλω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην βελτίωση της ζωής μας .
✔Γιατί με γνωρίσατε μέσα από τα έργα μου , γιατί είμαι μια από εσάς , και γιατί θεωρώ ότι με την δική σας ψήφο και με την δική σας βοήθεια , μπορούμε να φέρουμε τον δήμο μας, σε μια νέα εποχή.
✌️Εύχομαι σε όλες και όλους τους συνυποψήφιους καλή επιτυχία και καλό αγώνα !!