Ο δρόμος… προς την ΔΗΜΑΡΧΙΑ (ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ) Πέτρος Αταμιάν


Κάλεσμα «νίκης, ενότητας, προοπτικής και δημιουργίας» απηύθυνε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Τόπο μας», Πέτρος Αταμιάν, απευθυνόμενος σε συγκέντρωση των 158 υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτοδιοικητική και ανιδιοτελή διάθεση και έχοντας ως μοναδικό κριτήριο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών του δήμου, ο Πέτρος Αταμιάν επισήμανε χαρακτηριστικά ότι αντίπαλος με ορίζοντα τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δεν είναι οι υπόλοιποι διεκδικητές του δήμου, αλλά τα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα.
«Επιθυμώ έναν δήμο που θα λειτουργεί παραδειγματικά και αποτελεσματικά, δίπλα στο δημότη, με ισχυρές υπηρεσίες, οργανωμένο σε σύγχρονα πρότυπα, κοντά σε κοινωνικές ομάδες που έχουν περισσότερο ανάγκη, αξιοποιώντας την περιουσία του, βιώσιμο και με εξωστρέφεια. Με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς θα δημιουργήσουμε το δήμο της νέας πενταετίας. Τον δήμο Ωραιοκάστρου που μας αξίζει. Μαζί για τον τόπο μας», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.
Καταλήγοντας ο Πέτρος Αταμιάν υπογράμμισε στους υποψήφιους του συνδυασμού ότι «το Ωραιόκαστρο θα γίνει ένας καλύτερος δήμος μόνο με τη σύνθεση παραγωγικών δυνάμεων. Ελάτε να χτίσουμε συμμαχίες από κάτω προς τα πάνω. Σήμερα σας λέω “ναι μπορούμε”. Σε πέντε χρόνια θα λέμε “ναι, ΜΑΖΙ τα καταφέραμε».