Ο δρόμος …προς την ΔΗΜΑΡΧΙΑ ( Δήμος ΔΕΛΤΑ) Με 133 υποψήφιους στη μάχη… ο Ν.Δημητριάδης

Ανακοίνωσε το κλείσιμο του ψηφοδελτίου του ο υποψήφιος δήμαρχος

Με 133 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους ρίχνεται επίσημα στη μάχη διεκδίκησης του δήμου Δέλτα ο Ιορδάνης (Νάκος) Δημητριάδης. Ο υποψήφιος δήμαρχος σε δήλωσή του αναφέρει πως η παράταξη «Νέα Πορεία για τον Δήμο Δέλτα» στήθηκε και έγινε ισχυρή μέσα σε σύντομο διάστημα, μόλις 43 ημερών, γεγονός που αποτελεί άθλο.
Αναλυτικά η δήλωση του υποψήφιου δημάρχου:
Με μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά σας ανακοινώνω ότι, εμπρόθεσμα καταθέσαμε τη λίστα υποψηφίων του συνδυασμού μας, ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ.
Γίναμε μία ισχυρή ομάδα από 133 μέλη σε 43 μέρες μόνο, από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μας. Κι αυτό, αποτελεί άθλο!
Σε αυτό το ελάχιστο διάστημα, καταφέραμε να πείσουμε αρκετούς από τους συνδημότες μας να μας ακολουθήσουν αλλά και να αποδείξουμε παράλληλα ότι οι «σειρήνες» έπεσαν έξω, τελικά. Καταφέραμε να μας πιστέψουν άνθρωποι ίδιοι με εμάς, με τις ίδιες αξίες με εμάς αλλά και τις αρχές με τις οποίες θέλουμε να διοικήσουμε το Δήμο, αν μας τιμήσετε με την ψήφο σας.
Προσωπικά ως άνθρωπος, επιστήμων αλλά και επιχειρηματίας έχω μάθει να μιλάω μετά τις πράξεις κι όχι πριν από αυτές. Με Έργα κι όχι με Υποσχέσεις. Αυτές άλλωστε, τις ακούτε όπως και εγώ μαζί σας, τα τελευταία χρόνια από τους διοικούντες το Δήμο μας.
Για μας η προεκλογική περίοδος αρχίζει τώρα. Γι’ αυτό ανοίξτε μας τα σπίτια σας, ακούστε τους υποψηφίους μας, μάθετε τους λόγους για τους οποίους αποφασίσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση στο Δήμο Δέλτα.
Θέλω, να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένειά μου, που από την πρώτη στιγμή με στηρίζει.
Να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους μας, που αν και δέχτηκαν ισχυρές πιέσεις (με προσβλητικές μεθόδους πειθούς!), ώστε να μην συνταχθούν με εμάς, τελικά είναι μαζί μας, αποφασισμένοι να δουλέψουν για τη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ.
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τα νέα παιδιά που συντάχθηκαν μαζί μας και μέσα σε λίγες μέρες κατάλαβαν (δυστυχώς), γιατί, ο Δήμος διοικείται με αυτό τον τρόπο! Τους δηλώνω ότι, θα έχουν την αμέριστη υποστήριξή μου.
Θέλω τέλος, να ευχαριστήσω θερμά τους λίγους έντιμους φίλους, αλλά και έμπειρους αυτο-διοικητικούς του τόπου μας, που με έπεισαν να θέσω υποψηφιότητα ως Δήμαρχος του Δήμου Δέλτα.
Ξεκινάμε.
Ιορδάνης – Νάκος – Δημητριάδης, Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δέλτα.