Ο δρόμος προς την ΔΗΜΑΡΧΙΑ : Βαλσαμάκη-Γαλάνη Στέλλα / Ανακοίνωση Υποψηφιότητας       

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας                                  

Αγαπητοί συμπολίτες,
Σήμερα, είμαι εδώ μπροστά σας με μια καρδιά γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον του Δήμου μας ,ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα μου για Δημοτική Σύμβουλος στις ερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη με την παράταξη “Πρώτα ο Πολίτης ” και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Μαυρουδή Μηντσιούδη. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα όραμα, έναν ορίζοντα που αντανακλά τις φιλοδοξίες, τις ανησυχίες και τις ελπίδες μας.
Όλοι εμείς ζούμε σε αυτόν  τον πολύχρωμο  Δήμο, και ο καθένας μας κουβαλάει  τις δικές του εμπειρίες, προοπτικές και ιδέες. Είναι αυτή η πολυφωνία που κάνει τον Δήμο  μας τόσο ξεχωριστό και πλούσιο. Είναι ώρα όμως να ενώσουμε  τις δυνάμεις μας και να  επανασχεδιάσουμε τον Δήμο μας ..
Σε αυτήν την πορεία, θα επιδιώξω τη δημιουργία ενός Δήμου που θα αντανακλά τη σύγχρονη πραγματικότητα, αλλά και θα προετοιμαστεί για το αύριο. Έναν Δήμο που θα είναι πρωτοπόρος σε τεχνολογικές λύσεις, αλλά και θα προστατεύει το περιβάλλον μας για τις επόμενες γενιές.
Έναν  Δήμο που θα διαπνέεται από την καινοτομία και την τεχνολογία. Έναν Δήμο όπου η ψηφιακή εξέλιξη  θα χρησιμοποιείται για να κάνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας  πιο εύκολη, αποτελεσματική και βιώσιμη.
Μέσα από εσάς ,οραματίστηκα ένα σύγχρονο Δήμο ,ένα Δήμο  όπου η καινοτομία θα  συναντά την παράδοση, δημιουργώντας μια δυναμική κοινότητα που να  αναδεικνύει τις αξίες μας και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής μας.
Οι περισσότερες και οι περισσότεροι με γνωρίσατε μέσα από τα έργα μου και τις δράσεις μου, γίνατε συνοδοιπόροι μου ,με στηρίξατε στην υλοποίηση πολλών διεκδικήσεων και ιδεών . Ήμουν αποτελεσματική και αυτό έως τώρα το οφείλω σε όλες και όλους εσάς . Πιστεύω ότι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για εμένα να ανταποδώσω σε όλους εσάς ,τους συνδημότες μου ,κάτι παραπάνω από αυτά που απλόχερα μου δώσατε ,θέτοντας τον εαυτό μου ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο.
Και αυτά είναι ,οι δεξιότητες μου ,οι ικανότητες μου ,οι γνώσεις μου ( τις οποίες ενισχύω ασταμάτητα και συνεχώς) αλλά και η μεγάλη  εμπειρία μου, τα οποία θέτω  στην διάθεση σας !
Δεν πρόκειται μόνο για λόγια, αλλά για δράση. Θα είμαι δίπλα σας  όπως πάντα , ακούγοντας τις ανησυχίες σας, τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας. Μαζί θα δημιουργήσουμε μια ανοικτή πλατφόρμα διαλόγου, όπου κάθε φωνή που ακούγεται , θα μετρά.
Οι λόγοι που αποφάσισα να αναλάβω αυτήν την πρόκληση είναι πολλοί και βαθύτατοι. Η πεποίθησή μου στις αξίες της δημοκρατίας, η προσήλωσή μου στην προαγωγή της συνεργασίας και η αφοσίωσή μου στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε ως Δήμος, είναι οι  ορίζοντες και οι βασικοί πυλώνες που καθοδηγούν την υποψηφιότητά μου.
Με πείσμα ,επιμονή και μεθοδικότητα, θα εργαστώ για την προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης, της ψηφιακής αναβάθμισης ,της παιδείας ,τη βελτίωση των υποδομών, την προώθηση της πολιτισμικής ποικιλότητας και την ενίσχυση της διαφάνειας και της συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.
Είμαι εδώ για να υπηρετήσω εσάς και τα συμφέροντα του Δήμου μας . Είμαι εδώ για να αλλάξω, να προωθήσω συνεργασία και να χτίσω γέφυρες ανάμεσα σε όλους μας.
Με διάλογο, διαβούλευση, διαφάνεια και λογοδοσία!
Προσωπικά αναλαμβάνω αυτήν τη δέσμευση, χρειάζομαι όμως την υποστήριξή όλων σας. Σας καλώ λοιπόν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια κοινή, καλύτερη μελλοντική μας πορεία.
Σας καλώ να σταθούμε μαζί, να συνεργαστούμε και να οικοδομήσουμε έναν Δήμο που θα είναι περήφανος για το παρελθόν του και παράλληλα ανυπόμονος να υποδεχθεί το μέλλον. Με τη στήριξή σας, μπορούμε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα.
Στον δρόμο προς αυτό το όραμα, σας προσκαλώ να με συνοδεύσετε. Αναμφίβολα, ο δρόμος μπορεί να είναι δύσκολος και προκλητικός συνάμα , αλλά με συνεργασία, αφοσίωση και αλληλεγγύη, μπορούμε να φέρουμε  εις πέρας  αυτήν την προδιαγεγραμμένη προς την επιτυχία πορεία, για  έναν σύγχρονο  μελλοντικό Δήμο.

Με εκτίμηση,

Βαλσαμάκη-Γαλάνη Στέλλα

Λογίστρια-Μαθηματικός

Ειδικός ψηφιακών εφαρμογών & εργαλείων

Social Media Marketing

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

“Πρώτα ο Πολίτης” Μαυρουδής Μηντσιούδης