Ο δρόμος …προς την δημαρχία ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ( Πάνος Μαρκίδης ) Λαϊκής Συσπείρωση δήμου Χαλκηδόνος

Εγκαιρα καταρτίστηκε και κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Χαλκηδόνος με υποψήφιο δήμαρχο το Μαρκίδη Παναγιώτη. Αποτελείται από 96 συνολικα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς συμβούλους σε 12 κοινότητες. 
    Στο συνδυασμό της λαϊκής συσπείρωσης συμμετέχουν εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι, συνταξιούχοι, από όλες τις κοινότητες του δήμου μας, που δεν έχουν δεσμεύσεις σε συμφέροντα και κυριαρχούνται από τη διάθεση για προσφορά και όχι από προσωπικές φιλοδοξίες και προσδοκία προσωπικού οφέλους. 
 Σημαντική είναι η συμμετοχή αγωνιστών που μέσα από σωματεία και άλλους μαζικούς φορείς όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές, ενάντια στις πολιτικές που μας καταδικάζουν στη φτώχεια, την ανεργία, σε ζωή με στερήσεις για τους πολλούς και προνόμια και πλούτο για τους λίγους, που αγωνίστηκαν ενάντια στην αντιλαϊκή διαχείριση της δημοτικής αρχής, για τη βελτίωση της ζωής της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας στο δήμο μας 
Δίνουμε τον αγώνα για ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση  με κομμουνιστή δήμαρχο,  πλαισιωμένο με κομμουνιστές και συνεργαζόμενους συναγωνιστές δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς συμβούλους στις κοινότητες του δήμου Χαλκηδόνας. Για να υπάρχει  ισχυρή, αγωνιστική και διεκδικητική φωνή στο δήμο, για να μην εφαρμόζονται  οι αντιλαϊκές επιλογές και η φοροεπιδρ 
ομή, για να μην κυριαρχούν  εκφυλιστικές λογικές και παζάρια πίσω από τις πλάτες μας,Σας καλούμε όλους και όλες στη συγκέντρωση της Κυριακής 10 Σεπτέμβρη στις 7.00 η ώρα στο αµφιθέατρο του κεντρικού πάρκου στα Κουφάλια όπου θα παρουσιαστεί το σύνολο των υποψηφίων του ψηφοδέλτιου. θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρκίδης Παναγιώτης.