ΟΑΣΘ: Χωρίς λεωφορεία αύριο η Θεσσαλονίκη – Δείτε τις ώρες

Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο Πέμπτη (26/05), από τις 10:00 ως τις 14:00, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ.

ΟΑΣΘ: Χωρίς λεωφορεία αύριο η Θεσσαλονίκη – Δείτε τις ώρες
Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο Πέμπτη (26/05), από τις 10:00 ως τις 14:00, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Μας αναγκάζουν να προσφύγουμε στην ύστατη ενέργεια των κινητοποιήσεων, για τα αυτονόητα. Την διεκδίκηση της ίσης μεταχείρισης μεταξύ εργαζομένων».
Μάλιστα, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου αύριο στις 10:00, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εκθέσουν τα αιτήματά τους.
Η ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων
«Με λόγια και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, τα προβλήματα ΔΕΝ αντιμετωπίζονται.
Ανάληψη ευθύνης και ουσιαστικών ενεργειών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλαμβάνει.
Επιτέλους, στην Κυβέρνηση ΔΕΝ αντιλαμβάνονται ότι ο εμπαιγμός και η κοροϊδία σε εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων, δημιουργεί αλυσιδωτές συνέπειες σε μια ολόκληρη πόλη;
Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου, δεχθήκαμε κατ’ επανάληψη ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις, αλλά ο εμπαιγμός και η κοροϊδία είναι τα μόνα συναισθήματα που κυριαρχούν στην συνείδηση του συνόλου των εργαζομένων στην συγκοινωνία της πόλης μας.
Έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι διαθέτουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας έναντι του επιβατικού κοινού της πόλης μας, οδηγώντας τα «λίγα» και κακοσυντηρημένα λεωφορεία του ΟΑΣΘ αλλά και οχήματα που στερούνται βασικών προδιαγραφών ασφαλείας εν μέσω πανδημίας, θρηνώντας παράλληλα την απώλεια αρκετών συναδέλφων μας, συνεχίζουμε να εισπράττουμε την δίκαιη αγανάκτηση του επιβατικού κοινού για την έλλειψη λεωφορείων και τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες, χωρίς ουσιαστικά να φέρουμε εμείς οι εργαζόμενοι την ευθύνη.
Φτάνει όμως. Η οργή και η αγανάκτηση έχουν ξεχειλίσει.
Μας αναγκάζουν να προσφύγουμε στην ύστατη ενέργεια των κινητοποιήσεων, για τα αυτονόητα. Την διεκδίκηση της ίσης μεταχείρισης μεταξύ εργαζομένων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          ΔΗΜΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ»

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;   Διαβάστε καθημερινά το  “VIMA THESS -NEWS”