ΟΑΣΘ : Δωρεάν αύριο μετά το μεσημέρι οι μετακινήσεις με τον ΟΑΣΘ!

Ο Ο.Α.Σ.Θ., στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης του, συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου 2019), με τις εξής δράσεις, αύριο Κυριακή 22/09/2019 (Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο):

Δωρεάν μετακίνηση με όλες τις λεωφορειακές γραμμές, από τις 16:00΄ έως τη λήξη της βάρδιας. Με τη δράση αυτή δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να γνωρίσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ενθαρρύνεται η χρήση τους, έναντι του ιδιωτικού αυτοκινήτου. Από την παραπάνω δράση εξαιρείται η ημερήσια και η νυχτερινή γραμμή του Αεροδρομίου ( 1Χ & 1Ν )
Δωρεάν μετακίνηση με την “Πολιτιστική γραμμή” Νο 50, από τις 16:00΄ έως τη λήξη της βάρδιας, για τη γνωριμία των πολιτών με την ιστορία και τα μνημεία της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την περιήγησή τους με τις προτεινόμενες περιπατητικές διαδρομές –οι οποίες παρουσιάζονται στο φυλλάδιο της γραμμής- στο ιστορικό κέντρο και στην Άνω Πόλη.

Με ενέργειες που θα προωθήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα διανεμηθούν δωρεάν 10 (δέκα ) κάρτες μηνιαίων διαδρομών που προσέφερε ο Ο.Α.Σ.Θ.

Επιπλέον, καθ’ όλη την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας θα πραγματοποιείται:

Διανομή, από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ., του νέου ανανεωμένου χάρτη τσέπης των λεωφορειακών γραμμών για την γνωριμία των πολιτών με τις υπηρεσίες του Οργανισμού.
Προβολή μηνυμάτων, για την ανάδειξη εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, πέραν των οχημάτων ιδιωτικής χρήσης, που διασφαλίζουν στους πολίτες ένα υγιές περιβάλλον και μια καλύτερη ποιότητα ζωής, σε όλες τις έξυπνες στάσεις τηλεματικής και στις ηλεκτρονικές πινακίδες εντός των λεωφορείων:

• «Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου – Ας περπατήσουμε όλοι μαζί»

• «Απολαύστε την πόλη χωρίς αυτοκίνητο»

• «Περπατήστε, χρησιμοποιήστε ποδήλατο ή Μέσα μαζικής Μεταφοράς»

Για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο του Οργανισμού -11085- από τις 7:00 έως τις 22:00 όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Αφήστε μια απάντηση