ΟΑΣΘ : Από σήμερα πέντε νέες γραμμές του ΟΑΣΘ με λεωφορεία των ΚΤΕΛ

Άλλες πέντε γραμμές του ΟΑΣΘ ξεκινούν από σήμερα να εξυπηρετούνται σε πλήρη προγραμματισμό με συνολικά 265 δρομολόγια κάθε μέρα, από τα ΚΤΕΛ Σερρών (οι λεωφορειακές γραμμές 76 Α.Σ. ΙΚΕΑ – Αγγελοχώρι, 77 Ν. Μηχανιώνα (Κερασιά ) – Επανωμή και 79 Α.Σ. ΙΚΕΑ – Αεροδρόμιο) και ΚΤΕΛ Χαλκιδικής (λεωφορειακές γραμμές 87 Θεσσαλονίκη – Βασιλικά και 88 Θεσσαλονίκη – Μεσημέρι).
Η προσπάθεια του ΟΣΕΘ και των ΚΤΕΛ με σύμμαχο τον ΟΑΣΘ παίρνει σάρκα και οστά και έχει στόχο τη βελτίωση της παροχής του έργου της αστικής συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης ώστε ο μετακινούμενος να δει καλύτερες μέρες.
«Αν και οι έκτακτες περιστάσεις της επικίνδυνης έξαρσης του κορωνοϊού έχουν δικαιολογημένα καθηλώσει τους πολίτες στα σπίτια, οι γραμμές μας θα λειτουργούν με πλήρη δρομολόγια ακριβώς για να μάθει και ο τελευταίος μετακινούμενος ότι η ανάταξη της συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει να λαμβάνει «σάρκα και οστά» και σε αυτήν θα επιμείνουμε», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας.
Χρήσιμες πληροφορίες για τα δρομολόγια που θα εκτελεί το ΚΤΕΛ Σερρών δίνονται από το τηλ. 2316 020774.
Πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών που εκτελεί το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης δίνονται από το τηλ. 2310 531678, ενώ τα υπόλοιπα ΚΤΕΛ πρόκειται σύντομα να λειτουργήσουν τα δικά τους τηλεφωνικά κέντρα.

http://www.thestival.gr/