Ντιέγκο Μαραντόνα: Θρήνος στην Αργεντινή – Κλαίει στους δρόμους ο κόσμος (vids+pics)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ρίγη συγκίνησης σε όλο τον πλανήτη από τον θάνατο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Στην Αργεντινή κηρύχτηκε τριήμερο εθνικό πένθος κι ο κόσμος κλαίει στους δρόμους για την τεράστια απώλεια

Δείτε LIVE βίντεο από την Αργεντινή

Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών από καρδιακή ανακοπή και σκόρπισε τη θλίψη σε όλο τον πλανήτη.

Ειδικότερα στην Αργεντινή, οι σκηνές είναι συγκλονιστικές. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρευόταν σαν Θεός στην πατρίδα του και η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί σε διάφορα σημεία και θρηνεί για τον θάνατο του «Ντιεγκίτο». Ειδικότερα στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, όπου εδρεύει η Μπόκα Τζούνιορς με την οποία μεγαλούργησε, σε κάθε γωνιά συναντά κανείς ανθρώπους να κλαίνε και να μην μπορούν να πιστέψουν πως «έφυγε» ο Θεός τους.

Στην Αργεντινή κηρύχτηκε τριήμερο εθνικό πένθος, ενώ η Μπόκα κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα που θα έδινε σε λίγες ώρες στη Βραζιλία, για το Κόπα Λιμπερταδόρες, με αντίπαλο την Ιντερνασιονάλ.