ΜΟΥΣΙΚΗ : Οι Iron Maiden έρχονται το καλοκαίρι στην Ελλάδα

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

Οι Iron Maiden έρχονται το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Το μήνυμα που στέλνει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος,  Bruce Dickinson, στους Έλληνες θαυμαστές του.

Ένα από τα μακροβιότερα και πιο δημοφιλή συγκροτήματα της heavy metal σκηνής, οι Iron Maiden, βγαίνουν από την καραντίνα και ετοιμάζονται πυρετωδώς για την συνέχεια της μεγάλης παγκόσμιας τους περιοδείας το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει και την Ελλάδα.

Οι Βρετανοί ρόκερ θα δώσουν μία και μοναδική συναυλία στην Αθήνα, στις 16 Ιουλίου του 2022, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με σκοπό να ξεσηκώσουν τους Έλληνες θαυμαστές τους με τις διαχρονικές επιτυχίες τους.

«Ανυπομονούμε για τη συναυλιακή μας επιστροφή στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά κι είναι υπέροχο το γεγονός ότι μπορούμε να προσθέσουμε την Αθήνα, αλλά και τα υπόλοιπα shows σε πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης που υπάρχουν χιλιάδες Maiden fans. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος σχετικά με τις νέες προσθήκες της περιοδείας όπου και θα παρουσιαστεί ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, για αυτόν τον λόγο ανυπομονούμε να δουν όλοι όσα έχουμε ετοιμάσει για αυτούς» δηλώνει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Bruce Dickinson προσθέτει: «Όλοι μας στο συγκρότημα απολαύσαμε την Legacy περιοδεία για αυτό και περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα βγούμε και πάλι στον δρόμο και θα διασκεδάσουμε με όλους τους fans μας που έχουμε τόσο καιρό να δούμε!».

Το συγκρότημα αναγκάστηκε να διακόψει την παγκόσμια περιοδεία του με τίτλο «Legasy of the Beast» εξαιτίας των αναγκαστικών περιορισμών που επέβαλε η πανδημία. Όσοι έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής πάντως το σόου τους στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα στη διάρκεια του οποίου ακούγονται τα πιο γνωστά κομμάτια της μακρόχρονης καριέρας της μπάντας. Το ελληνικό κοινό ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να ακούσει για πρώτη φορά ζωντανά και τραγούδια από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Senjutsu» που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Οι Iron Maiden έχουν διανύσει μια επιτυχημένη μουσική διαδρομή που μετρά τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες και στην διάρκειά της έχουν πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Θεωρούνται πρωτοπόροι στο είδος τους, έχουν ασκήσεις βαθιές επιρροές σε νεώτερους μουσικούς ενώ έχουν τροφοδοτήσει το διεθνές ρεπερτόριο με κλασικές επιτυχίες όπως τα τραγούδια «The Number Of The Beast», «The Trooper », «Hallowed Be Thy Name», «Run To The Hills», «Fear Of The Dark», «Aces High» κ.α.

error: Content is protected !!