Μουσική : Eric Burdon για την Ακρόπολη και Ηρώδειο !

Λίγες ημέρες έχουν μείνει για την αποχαιρετιστήρια συναυλία του μοναδικού Eric Burdon και των Animals στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και ο σπουδαίος καλλιτέχνης στέλνει το δικό του προσωπικό μήνυμα προς τους Έλληνες φίλους του.
Γράφει ο 78χρονος μουσικός:
Σήμερα κοιτάζω από μακριά με δέος το Ωδείο Ηρώδου Αττικού και την Ακρόπολη. Πλησιάζουν οι μέρες που θα στέκομαι εκεί μπροστά σας, παίζοντας μουσική με το συγκρότημά μου και θα αγγίζω αυτά τα ιερά εδάφη.
Η ζωή και η τέχνη μου με οδήγησαν σε διαφορετικά μέρη παντού στον πλανήτη και είναι ελάχιστα ακόμη εκείνα που δεν έχω γνωρίσει στη πολύχρονη καριέρα μου. Ωστόσο μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτή η παράσταση θα είναι μία μοναδική, πρωτόγνωρη εμπειρία, μια ιστορική για μένα μέρα. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το βράδυ εκείνο.
Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Σεπτεμβρίου ο Eric Burdon θα πραγματοποιήσει την τελευταία μεγάλη συναυλία του στην Ελλάδα, χώρα που αγάπησε και απέκτησε με ξεχωριστή σχέση με το κοινό της.
Ο Βρετανός καλλιτέχνης έχει ζητήσει εδώ και καιρό από τους φίλους του να στείλουν τραγούδια του που αγάπησαν όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να συμπεριληφθούν στο set list και να αποκτήσει η βραδιά ακόμη πιο σημαντικό νόημα για όλους.

https://www.efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση