Μορφωτικός Σύλλογος Μικρού Μοναστηρίου: Ευχαριστήριο !

Ο σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το κόσμο που παρευρέθηκε και στήριξε την εκδήλωση “ΚΟΛΙΑΝΤΡΑ” στο Μικρό Μοναστήρι.
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο αξίζει να αναφερθεί στα παιδιά του συλλόγου μας που χόρεψαν , τραγούδησαν κι έπαιξαν με τα όργανα παραδοσιακούς χορούς , όπως ο Θανασης Μετλαρης (ακορντεόν) και η Δώρα Μιχαλούδη (νταούλι)
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Γιαννακιδη Νικόλαο Nikos Giannakidis (ταμίας συλλόγου) που πάντα αφιλοκερδώς προσφέρει στο σύλλογό μας.
Υ.Γ.1 Αν και κάποιοι προσπάθησαν με απειλές καταγγελιών προς στο σύλλογό μας , γιατί η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα πολλαπλών λόγω καιρικών συνθηκών , το έθιμο τελικά μετακόπων και βασάνων πραγματοποιήθηκε.
Θα θέλαμε να απαντήσουμε σε αυτούς του κΥΡΙΟΥΣ (που για ενα έθιμο κόντεψαν να φτάσουν μέχρι τον Πρωθυπουργό) όταν ο σύλλογός μας αναβιώνει ήθη και έθιμα είναι για όλη την τοπική κοινωνία. Ο εμπρησμός του σχολείου δεν ήταν μέσα στο πλαίσια του εθίμου και σίγουρα ούτε στα σχέδια του συλλόγου μας.
Μας επισήμαναν επίσης να καθαρίσουμε την αίθουσα πράγμα το οποίο ο σύλλογος μας το κάνει εδω και 5 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ καθώς ουκ ολίγες φορές , με αποκορύφωμα την τελευταία φορά , η αίθουσα έμοιαζε με “βομβαρδισμενο” τοπίο καθώς καρέκλες , στρώματα γυμναστικής , φελιζόλ , φυλλάδια κι άλλα πολλά δεν έδιναν την δυνατότητα να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εκδήλωση μέσα στην αίθουσα.
Υ.Γ.2 Παρόλα αυτά ο σύλλογος μας είναι πάντα ανοιχτός σε οποιαδήποτε δημιουργική ιδέα και συνεργασία η οποία σεμνά και ταπεινά θα υπηρετήσει το λόγο της ύπαρξης του.
Υ.Γ.3 Τέλος να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο κ. Μπατζαρακίδη Ιωάννη του Αθανασίου και τον κ. Γκακούδη Ευάγγελο για την οικονομική βοήθεια προς τον σύλλογο μας.
Από το Δ.Σ.
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!