Μέσα και έξω…από την δημαρχεία ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Άλλο ένα δημοτικό συμβούλιο που είχε την απαξίωση του δημότη Χαλκηδόνος αφού ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα τόσο οι παρόντες δημότες όσο και σχεδόν οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Αυτοί που σε λίγο καιρό θα ξαναζητάνε την ψήφο μας για να είναι απόντες…
Σημειώνουμε ότι είναι απών σε όλα τα τελευταία δημοτικά συμβούλια ο κ Α. Οκλαλιώτης, από τη στιγμή που εγινε αντιδήμαρχος.
Εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του κ Ευσταθιαδη για το θέμα του ΚΕΚ Νεφελη, που αποκάλυψε το πορισμα του Εισαγγελεα.
Στο πορισμα -από ότι διάβασε ο κ Ευσταθιαδης- ο Εισαγγελεας αναφέρει μεταξύ αλλων ότι: το 80% ( περίπου 600 με 700 χιλιάδες ευρω) από τις απευθείας αναθέσεις πήγαν σε 9 ατομα που ήταν συνεταίροι στην ΚΟΙΝΣΕΠ «Στοχος» καθώς επίσης ότι στη Στόχος το ωρομίσθιο (η μία ωρα δηλαδή) αμειβόταν με 35 ευρω  αντι 7,7 ευρω  !!!
Αυτό σημαίνει ότι ενας εταίρος έπαιρνε μεροκάματο 280 ευρω και μηνιάτικο 5600.!!! Άφεριμ παιδιά!!!
Επίσης στο πόρισμα του Εισαγγελεα – πάντα σύμφωνα με αυτά που διάβασε  ο κ Ευσταθιάδης – αναφέρεται ότι υπάρχουν ενδείξεις για κατάτμηση των συμβάσεων αντι για διενέργεια διαγωνισμού και επιρρίπτει πειθαρχικές ευθυνες στον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΚΕΚ.
Στο θεμα με το σχολειο του Αδεντρου για μία ακομη φορα ηρθε στην επικαιρότητα και αναδείχθηκε και πάλι η αδράνεια του δημαρχου στα προβληματα που αντιμετωπίζει ο τόπος.
Ο δημαρχος – όπως κατήγγειλαν οι κατοικοι – τους κοροιδευει συνεχώς τους τελευταιους μηνες
Τα «πυρα» δεχθηκε και η αντιδημαρχος παιδειας κ Κωστοπουλου για την οποια οι κάτοικοι του Αδεντρου ειπαν ότι την θεωρουν αναξιόπιστο προσωπο και ότι δεν θελουν διάλογο ξανά μαζι της .
Επισης αξίζει να αναφέρουμε την σοβαρη καταγγελια του συμβουλου κ Σιδηροπουλου ότι η διοίκηση Αναγνωστοπουλου εχει εγκαταλείψει το κολυμβητήριο στην τυχη του
Ναταν μονο το κολυμβητήριο …  ;  !!!
Τέλος, ο άνθρωπος που κορόιδευε της προηγούμενες διοικησεις για προεκλογικά τερτιπια ερχεται τωρα και προσπαθεί λιγο πριν ληξει η θητεια του να στρώσει με άσφαλτο 2-3 δρόμους σε καποια χωρια νομιζοντας ότι ετσι θα σωθει.
Θεωρεί ότι οι δημότες θα ξεχάσουν ότι επί 4 χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτε για τον τόπο…
Πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος έκοψε την   Βασιλόπιτα με το φλουρί να πέφτει ανάμεσα στο “κομμάτι” των κ.κ Ευσταθιάδη και Κούρα …
Η παρακάτω  φωτογραφία είναι  “ΣΥΛΕΚΤΙΚΉ” :   που δείχνει ότι ο Δήμαρχος εχει εναποθέσει πλέον τις ελπίδες του “μόνο στο  Θεο”…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Φώτο : Απο την περιφορά της εικόνας του “ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ” προστάτη των αγροτών στα ΚΟΥΦΑΛΙΑ

Ο …Παρατηρητής