Μέσα & έξω από την ΔΗΜΑΡΧΙΑ – Του : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ( 14/10/2023 )

Θα έχει ενδιαφέρον να δει κανείς πόσες τρίμηνες, εξάμηνες ή οκτάμηνες συμβάσεις υπογράφηκαν σε δήμους και περιφέρειες το τελευταίο διάστημα. Θα έδινε απαντήσεις σε όλα τα «βαθυστόχαστα ερωτήματα των τελευταίων ωρών”.
Αυτά έγραφε κάποια φίλη του υπογράφοντα  πριν τις εκλογές της Κυριακής…
Τα όσα έρχονται στο φως τις μέρες αυτές, απλά επιβεβαιώνουν ότι οι Δήμοι και οι Περιφέρειες έχουν καταστεί κέντρα βολέματος και διαφθοράς. Οι δήμαρχοι,πλην εξαιρέσεων, έχουν αντικαταστήσει τους παλιούς κομματάρχες.
Εμείς σαν “VIMA THESS|” επανειλημμένος θέσαμε ερωτήματα αλλά απαντήσεις δεν δόθηκαν…
Θίξαμε επανειλημμένα την ομηρία συνδημοτών με ολιγόμηνες συμβάσεις,τους συνεργάτες με μπλοκάκια, τον αποκλεισμό συμπολιτών επειδή συγγενείς τους συμμετείχαν στην «αντίπαλη παράταξη»
Κανείς δεν δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε… Είναι αργά για δάκρυα…
Υ .Γ. Δεν ρωτώ που είναι οι  εισαγγελείς… αλλά ρωτάω που είναι οι  ψευτοδημοσιογράφοι της περιοχής μας να το αναδείξουν ;  ξέρω ότι τώρα θα γελάτε μαζί μου. αφού  σε αυτούς που αναφέρομαι  είναι μόνο για να σηκώνουν «σκόνη» να βολεύονται οι ίδιοι και   για κανένα «καρβέλι»  τίποτε άλλο …
Κατά τ άλλα όλα καλά η ζωή συνεχίζεται…
ΚΟΥΙΖ : Ποιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έπαιρνε καθημερινά  τηλέφωνο σε ψηφοφόρους άλλους για να μπουν σε ψηφοδέλτιο υποψήφιου δημάρχου ( αφού δεν μπορούσε μόνος του να κάνει ψηφοδέλτιο…) και άλλους για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του… ;