Μέσα & έξω …από την δημαρχία ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ  !

ΚΟΥΙΖ : Ποια… μέλη παράταξης… ( Που με τυμπανοκρουσίες όλο αυτό το διάστημα μας έλεγαν ότι κατεβάζουν συνδυασμό για το δήμο Χαλκηδόνος )  κατέβασαν την ταμπέλα, μάζεψαν τον εξοπλισμό και έβαλαν λουκέτο στα γραφεία τους… !!! και … ( ; )
Αυτό το ΚΟΥΙΖ είναι η είδηση της ημέρα στο Δήμο Χαλκηδόνος… και όχι μόνο !
Τα μάζεψαν κι έφυγαν λοιπόν  αυτοί… οι οποίοι τώρα προσπαθούν με διάφορους τρόπους να «εξαπατήσουν πολιτικά» την κοινωνία με – δήθεν – νέα υποψηφιότητα για τον δήμο Χαλκηδόνος
Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή …Μία παράταξη που ελέω εκλογικού νόμου κατάφερε να κάνει την προηγούμενη φορά συνδυασμό αυτήν την φορά όχι μόνο δεν μπορούσε να κάνει αλλά όπως με πληροφόρησαν – χθες το βράδυ…”έβαλαν «ΛΟΥΚΕΤΟ» στα γραφεία και κατεβάσανε νυχτιάτικα  της ταμπέλες από το -δήθεν- «εκλογικό κέντρο»… ! 
Ονόματα δεν λέμε ξέρει η τοπική κοινωνία ποιοι είναι αυτοί για αυτό από εμάς… δεν υπάρχει λόγος αναφοράς σε ονόματα …
Εκείνο που βλέπω…μου είπε ο συνδημότης μας που με πληροφόρησε για τα παραπάνω … είναι ότι : «το ΠΑΛΙΟ…ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ…( πρώην δήμαρχοι – πρωην διευθυντές και λοιποι … !!! )   που είχε συνηθίσει να έχει την δημαρχία «μαγαζί τους» να προσπαθεί με χίλιους τρόπους να παραμείνει  στην επικαιρότητα και για  να μην χάσει τα «οφίτσια»  «συμμάχησαν» παλιές «καραβάνες» ( ονόματα δεν λέμε ξέρουν αυτοί ποιοι είναι ) μπας και γλυτώσουν το «μαγαζί…»
Και μετά το πολιτικό  «πατατράκ» έβαλαν μπροστά ένα νέο σχέδιο με νέα υποψηφιότητα … !
Συνεχίζεται  …

 Ο… ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΗΣ