Μέσα & έξω από…την δημαρχία ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ !

Ένα ψυχολογικό σύμπτωμα είναι ένα αίσθημα, μία σκέψη ή μία κατάσταση την οποία μπορεί κανείς να βιώνει. Όλοι μας έχουμε περάσει η έχουμε βιώσει διάφορα «συμπτώματα». Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όλοι πάσχουμε από πολιτικές ψυχικές ασθένειες…!
Τι διαχωρίζει όμως το σύμπτωμα από την ασθένεια; Τι σημαίνει ψυχική πολιτική ασθένεια;
Να νομίζει κάποιος ότι είναι πολιτικά «μεγάλος»
Βέβαια όσοι γνωρίζουν για αυτόν που γράφετε  το παρόν σχόλιο  ΞΈΡΟΥΝ οτι το μόνο που σκέφτεται είναι η τσέπη του και τίποτε άλλο, ονόματα δεν λέμε – εκτός εάν αναγκαστούμε  ξέρει αυτός –  και ότι τον παρακαλάνε να μπει στο ψηφοδέλτιο … !!!!!»
Τόσο ο δήμαρχος Χαλκηδόνος όσο και ο έτερος υποψήφιος κ Μαυρουδής Μηντσιουδης όταν τους ρωτάνε για τον εν λόγο αυτοπροβαλλόμενο λαμογιο… ούτε να ακούσουν δεν θέλουν … !!!
Το φαινόμενο τώρα τελευταία πολύ έντονο… με τα πολιτικά ΛΑΜΟΓΙΑ να αυτοπροβάλλονται ως σωτήρες…
Για τον εν λόγο το μόνο που θα πούμε -αρχικά- ότι  είναι  : Ένας γραφικός τύπος από δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Χαλκηδόνος και  σε οποίο συνδυασμό μπήκε μάλωσε με τον επικεφαλής για ιδίων συμφέρων… και εκδιώχθηκε από τον συνδυασμό κακήν – κακώς !
Τελευταία μας «πιπιλίζει» στα  Media ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά του  και ότι τον παρακαλάνε – λέει – να μπει σε ψηφοδέλτιο…!!!!!!!αλλα αυτος μετα απο  το ” σκεψη πολυ” λεει οχι ( χαχαχα εδω γελάμε…)
Μιλάμε για τον ΟΡΙΣΜΟ του… γραφικού ( και εμείς το καταλάβαμε … ) τα τελευταια χρόνια στα τοπικά δρώμενα… !
ΖΑΝ …ο Ανιχνευτής !
Υ.Γ. Κάθε «σύμπτωση» με το σχόλιο είναι αληθινή …
Υ.Γ 2 Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε …
ΖΑΝ …ο Ανιχνευτής !