ΛΑΧΑΝΑΣ : Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η Δημοτική Ενότητα Λαχανά λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα προβλήματα απαντώνται στην έδρα της δημοτικής ενότητας Λαχανά, την Ξυλόπολη. Όπως αναφέρει στο lagadas.net o πρόεδρος του χωριού Παναγιώτης Μπραγγούδης «η ορμή του νερού κατέστρεψε την άσφαλτο σε πολλά σημεία, ενώ είχαμε και πτώση ενός μεγάλου τοιχίου αντιστήριξης μήκους 40 μέτρων στο γήπεδο του χωριού που στήριζε έναν δρόμο. Οι αγροτικοί δρόμοι καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ η ορμή του νερού ξήλωσε την άσφαλτο και παντού υπάρχουν λακκούβες και τρύπες στους δρόμους».

kat.jpg

kata.jpg

katas.jpg

Να αναφέρουμε πως η περιοχή δεν έχει ρεύμα από χθες το μεσημέρι, καθώς η μεγάλη ποσότητα κεραυνών που έπεσαν έχουν καταστρέψει μεγάλο μέρος του δικτύου. Ανησυχία υπάρχει και για το δίκτυο νερού, καθώς μόλις αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση θα φανεί αν έχουν υποστεί ζημιά τα αντλιοστάσια.
Ζημιές καταγράφηκαν και στην κοινότητα Λαχανά, όπου σύμφωνα με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Λιαρετίδη έχουν καταστραφεί όλοι οι αγροτικοί δρόμοι, έπεσαν δέντρα και σημειώθηκαν μικρές κατολισθήσεις.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαγκαδά και Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Προκοπίδη, σε λίγη ώρα κλιμάκιο του Δήμου Λαγκαδά αναμένεται να επισκεφθεί την περιοχή προκειμένου να καταγράψει τις ζημιές.

Φωτογραφίες lagadas.net