ΛΑΓΚΑΔΑ vima : Οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Λαγκαδά ταξιδεύουν στον κόσμο του βιβλίου

Στον μαγικό κόσμο των βιβλίων ταξίδεψαν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου οι μαθητές του 3ου νηπιαγωγείου Λαγκαδά στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Σχολείο πάει Βιβλιοθήκη».
🔸Πρόκειται για την πρώτη σχολική μονάδα του Δήμου που συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που πραγματοποιείται με μέριμνα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λαγκαδά και περιλαμβάνει επίσκεψη των μαθητών στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Λαγκαδά, αφήγηση παιδικού βιβλίου, βιωματική προσέγγιση των λογοτεχνικών κειμένων, καθώς και γνωριμία και αλληλεπίδραση με τους συγγραφείς.
🔸Ήδη έχει απευθυνθεί πρόσκληση σε όλα τα σχολεία του Δήμου Λαγκαδά και το επόμενο διάστημα πρόκειται να πραγματοποιηθούν ανάλογες επισκέψεις στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Λαγκαδά.
🎙️«Το βιβλίο είναι ένα παράθυρο στον κόσμο. Καλώντας τα παιδιά στον κόσμο του βιβλίου ανοίγουμε αυτό το παράθυρο» ανέφερε η πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Ελσα Κοτσωνη.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, βιβλίο και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αφήγηση παιδικού βιβλίου ΔΗΚΕΛ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΙ ΛΑΓΚΑΔΑ Βιωματική προσέγγιση των λογοτεχνικών κειμένων Γνωριμία και αλληλεπίδραση με τους συγγραφείς. TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΕΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ To ΔΗΚΕΛ καλεί τα σχολεία του Δήμου Λαγκαδά vαC συμμετέχουι στο πρόγραμμα βιβλιοθήκη>>, ώστε μαθητές μας νωρίσουν <To σχολείο την Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου καLV έρθουν σε επαφή μαγικό κόσμο των βιβλίων. ใo βιβλίο είναι ένα παράδυρο σπον κόσμο. Καλάντας αιδιά κόσμο Βιβλίίου ανοίγουμς παράδν Ελισσάβα Κοτσύνη ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΚΕΛ Πinpoφoρiς Ραντεβού, Γοβρά 23940 20840 Emat akel@lagadas.gr"