ΛΑΓΚΑΔΑΣ : Υποβολή πρότασης για την αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης Κολχικού – Λαγκαδά

Στην υποβολή πρότασης για την αντικατάσταση τμήματος του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κολχικού – Λαγκαδά (έως το ύψος των Σφαγείων) προχώρησε η ΔΕΥΑ Λαγκαδά.
➡️Η πρόταση ύψους 260.000 ευρώ, έχει υποβληθεί στο σχετικό επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΤΠΑ» του Υπουργείου Εσωτερικών
➡️Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην κατασκευή του πρώτου τμήματος του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Κολχικού και περιλαμβάνει την αντικατάσταση του τμήματος που ξεκινά από την υφιστάμενη δεξαμενή προσυγκέντρωσης – αντλιοστάσιο και καταλήγει στην υφιστάμενη δεξαμενή με αντλιοστάσιο – περιοχή Σφαγεία.
👉Το έργο περιλαμβάνει:
✔️ Κατασκευή δικτύου ύδρευσης, συνολικού μήκους περί τα 1.700 m.
✔️ Τοποθέτηση όλων των απαραίτητων συσκευών λειτουργίας και ελέγχου, για την ορθή υδραυλική λειτουργία του δικτύου (αερεξαγωγούς, εκκενωτές και αεροφυλάκιο).
🎙️«Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι διεκδικούμε και θα διεκδικούμε κάθε πιθανό χρηματοδοτικό εργαλείο ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των δημοτών μας. Η αντικατάσταση του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης του Δήμου μας αποτέλεσε για εμάς ένα στοίχημα που τολμήσαμε να ξεκινήσουμε, ευελπιστώντας ότι μετά το συγκεκριμένο τμήμα θα ακολουθήσουν και άλλα σημεία του δικτύου στον Δήμο Λαγκαδά σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.