ΛΑΓΚΑΔΑΣ : Το πρόγραμμα του εορτασμού της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Λαγκαδά 

Η ιστορική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 θα εορτασθεί και φέτος με κάθε επισημότητα στον Δήμο Λαγκαδά, με την διοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με την φροντίδα του Δήμου
✔️Θα υπάρξει γενικός σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων και Δημοτικών κτηρίων, των κτηρίων των Ν.Π.Δ.Δ., των Οργανισμών, Τραπεζών και ιδιωτικών καταστημάτων, των κατοικιών και των κεντρικών οδών, από τις 8 το πρωϊ της 23ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου.
✔Κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου θα φωταγωγηθούν Δημόσια και Δημοτικά κτήρια, τα κτήρια Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., των Οργανισμών, Τραπεζών, κεντρικών οδών και πλατειών, των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων.
✔Στις εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν οι εκπρόσωποι Πολιτικών Αρχών και Δημοσίων Υπηρεσιών του Δήμου Λαγκαδά, οι Έφεδροι Αξιωματικοί και Οπλίτες, Αντιπροσωπείες Πολιτιστικών Συλλόγων και Αθλητικών Σωματείων με τις Σημαίες και τα Λάβαρά τους, τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι δημότες του Δήμου Λαγκαδά.
✔Ιδιαιτέρως προσκαλούνται οι ανάπηροι και τραυματίες πολέμου και οι έφεδροι πολεμιστές, στους οποίους θα δοθεί εξέχουσα θέση.
Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων