ΛΑΓΚΑΔΑΣ : Την κήρυξη του Δ. Λαγκαδά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο Δήμαρχος

Κατεπείγουσες διαδικασίες για την κήρυξη του Δήμου Λαγκαδά σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας εκίνησε από χθες Παρασκευή 03-04-2020, ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης για την αποκατάσταση των συνεπειών που προκλήθηκαν στη Δημοτική Ενότητα Κορώνειας λόγω έντονων βροχοπτώσεων (πλημμυρικών φαινομένων).
Σημειώνεται πως από την έντονη κακοκαιρία κατά τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 02-04-2020 σημειώθηκε σοβαρή καθίζηση του οδοστρώματος στο 5ο χλμ. της Κοινοτικής Οδού Βασιλουδίου-Αρδαμερίου (περίπου 1χλμ πριν το Αρδαμέρι) συνολικού πλάτους 4 μέτρων και μήκους περίπου 35 μέτρων. Η ανωτέρα θέση είναι η μοναδική οδός που συνδέει το Αρδαμέρι με το οδικό δίκτυο του Δήμου Λαγκαδά και η μοναδική συνδετήρια κοινοτική οδός μεταξύ των δύο οικισμών, Βασιλουδίου και Αρδαμερίου.
Για τους παραπάνω λόγους και για την κατεπείγουσα αποκατάσταση του προβλήματος ο κ. Ταχματζίδης απέστειλε έγγραφο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζητώντας την κήρυξη του Δήμου Λαγκαδά σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

 

http://www.thestival.gr