ΛΑΓΚΑΔΑΣ : : Σπείρα διαρρηκτών χρησιμοποίησε μπουλντόζα για να μπει σε σούπερ μάρκετ και να πάρει το χρηματοκιβώτιο

 Διαρρήκτες στον Λαγκαδά χρησιμοποίησαν μία μπουλντόζα για να μπουν μέσα σε σούπερ μάρκετ και να πάρουν το χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν καλά τον χώρο, αφού η όλη επιχείρηση είχε διάρκεια μόλις τέσσερα λεπτά. Χρησιμοποίησαν έναν εκσκαφέα και ένα φορτηγάκι με τα οποία γκρέμισαν τον τοίχο του κτηρίου και μετά εισήλθαν μέσα σε αυτό για να κάνουν την… δουλειά τους. Με τις κάμερες να έχουν καταγράψει τις απίστευτα γρήγορες κινήσεις τους γύρω από την γνωστή αλυσίδα.
Τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν, το jcb και το φορτηγάκι, είχαν κλαπεί από το Λαγκαδά και τον Αγιο Βασίλειο αντίστοιχα.
Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους λόγω του συναγερμού που άρχισε να χτυπά. Έτσι σε λίγο χρόνο κατέφθασε η αστυνομία αλλά και η ιδιωτική ασφάλεια στο μαγαζί. Έτσι πριν να διαφύγουν απέσπασαν τσιγάρα και κάποια ελάχιστα χρήματα που είχαν μέσα τα ταμεία του καταστήματος.
Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο χώρο ήταν ένας μισογκρεμισμένος τοίχος, σπασμένες τζαμαρίες και παρατημένα τα μηχανήματα. Το Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.