ΛΑΓΚΑΔΑΣ : Πλήθος κόσμου στη συναυλία της Πίτσας Παπαδοπούλου και της Ελεάνας Παπαϊωάννου

Πλήθος κόσμου στη συναυλία της Πίτσας Παπαδοπούλου και της Ελεάνας Παπαϊωάννου στα Λουτρά Λαγκαδά
🔹Ένα νοσταλγικό και μελωδικό σεργιάνι σε τραγούδια-ύμνους του ελληνικού πενταγράμμου προσέφεραν η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου μαζί με την Ελεάνα Παπαϊωάννου σε μια μοναδική συναυλία που έγινε στις 16 Αυγούστου στον χώρο των Λουτρών Λαγκαδά.
🔹Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα στην καρδιά του καλοκαιριού, με την προσέλευση του κόσμου να είναι εντυπωσιακή, σε μια ακόμα βραδιά του πολιτιστικού καλοκαιριού του δήμου Λαγκαδά.
🔹Όπως επισήμανε πριν την έναρξη της συναυλίας η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας Ελισάβετ Κοτσώνη, η συγκεκριμένη συναυλία είναι μια προσπάθεια της δημοτικής αρχής να φέρει κοντά τους πολίτες στο γνήσιο λαϊκό τραγούδι, που έχει επηρεάσει μουσικά τη σύγχρονη Ελλάδα.
🔹Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Λαγκαδά ολοκληρώνεται την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2023 στην Κεντρική Πλατεία του Λαγκαδά με συναυλία της Αναστασίας, ενώ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών του Λαγκαδά θα πραγματοποιηθεί η 2η Λευκή Νύχτα από τα εμπορικά καταστήματα της πόλη του Λαγκαδά.