ΛΑΓΚΑΔΑΣ : Η Αναστασία έρχεται για μία μοναδική συναυλία στον Λαγκαδά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών του δήμου πραγματοποιεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 Λευκή Νύχτα στην πόλη του Λαγκαδά, η οποία θα πλαισιωθεί από συναυλία της Αναστασία, της νεαρής τραγουδίστριας που έχει φέρει νέα πνοή στην ελληνική μουσική.
Μετά την επιτυχημένη 1η Λευκή Νύχτα του 2022, δήμος και Σύλλογος Επαγγελματιών συνεργάζονται για μια ακόμα χρονιά με στόχο τη στήριξη των επιχειρηματιών της πόλης του Λαγκαδά.
Το πρόγραμμα της Λευκής Νύχτας θα ξεκινήσει από το απόγευμα της 1ης Σεπτεμβρίου 2023, με παιδικό πρόγραμμα στον αύλειο χώρο του πρώην Επαρχείου, γεμάτο δράσεις για τα παιδιά, όπως ανιματέρ, αγαπημένους ήρωες, μπαλονοκατασκευές, ζογκλέρ, παιχνίδια ταχύτητας, χορό, μουσική και παντομίμα για τα παιδιά.
Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα πεζοδρομηθούν, ώστε γονείς και παιδιά να κινούνται με ασφάλεια και άνεση, χωρίς το άγχος της κυκλοφορίας αυτοκινήτων.
Παράλληλα, περισσότεροι από 30 τυμπανιστές της μπάντας δρόμου Bloco da Grecia Fasarioso θα δώσουν το ρυθμό στους δρόμους της πόλης και θα ξεσηκώσουν με τα τύμπανα μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της αφροβραζιλιάνικης μουσικής.
Στις 21.00 θα ξεκινήσει η συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Αναστασία, που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Η 20χρονη τραγουδίστρια φαινόμενο της νεανικής ελληνικής μουσικής σκηνής θα ξεσηκώσει το κοινό με την γνήσια λαϊκή ποπ φωνή της και τα τραγούδια της, που έχουν γίνει όλα επιτυχίες με πολλές χιλιάδες views στο Youtube.
Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.

2η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
17.30 – 00.00 Λειτουργία καταστημάτων με εκπτώσεις και προσφορές
18.00 Παιδικό πρόγραμμα
19.00 Μπάντα δρόμου Bloco da Grecia Fasarioso
21.00 Συναυλία με την Αναστασία στην κεντρική πλατεία