ΛΑΓΚΑΔΑΣ : Εθελοντές μεταμόρφωσαν τις στάσεις στην κοινότητα Ηρακλείου 

Οι παλαιές και βανδαλισμένες στάσεις της κοινότητας πλέον κοσμούνται από ζωάκια, μέλισσες και πουλιά, που ζωγράφισαν με μεράκι έξι εθελοντές
Ομορφότερη έγινε η Κοινότητα Ηρακλείου στον Λαγκαδά, χάρη στις ενέργειες μερικών εθελοντών.
Οι παλαιές και βανδαλισμένες στάσεις της κοινότητας πλέον κοσμούνται από ζωάκια, μέλισσες και πουλιά, τα οποία ζωγράφισαν με μεράκι έξι άτομα. Συγκεκριμένα, η ιδέα να βελτιωθεί η εικόνα των στάσεων ήρθε από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηρακλείου, Θεόδωρο Τσιάνη, ο οποίος μαζί με μερικούς φίλους του το έκαναν πράξη.
Συνολικά, τρεις στάσεις άλλαξαν όψη. Η πρώτη έγινε με τη βοήθεια της Βενετίας Τσιάνη και της Αλεξάνδρας Σκαλτσουνάκη, με θέμα το μήνυμα για την αγάπη για τα ζώα. Η δεύτερη με τη βοήθεια του Δημήτρη Παπαδόπουλου και της Μαρίας Κοβάτση με μήνυμα τον σεβασμό προς τη φύση και την ανακύκλωση, ενώ η τρίτη δράση έγινε με τη συνδρομή του Παρασκευά Πινελή με μήνυμα ότι «το δικό μας παιχνίδι τους χωράει όλους».
Μιλώντας στη Voria.gr, ο κ. Τσιάνης αναφέρει ότι η αλλαγή των στάσεων έχει ενθουσιάσει την κοινότητα ενώ πολλοί γονείς και παππούδες πηγαίνουν με τα παιδιά και τα εγγόνια τους στις στάσεις, ιδίως αυτή με τα ζωάκια, για να βγάλουν φωτογραφίες.

 

ΑΠΟ : Thodoris Tsianis
Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιθυμία μας κάθε στάση μας να είναι όμορφη να δίνει ένα όμορφο μήνυμα. Η πρώτη ξεκίνησε με την βοήθεια απο την Βενετία Τσιάνη κ την Alexandra Skaltsounaki με θέμα μήνυμα για την αγάπη μας στα ζώα η δεύτερη με τη βοήθεια του Dimitris Papadopoulos κ Μαρία Κοβάτση με μήνυμα για την αγάπη μας στη φύση κ την ανακύκλωση κ η τρίτη σημερα με την βοήθεια του Paraskevas Pinelis ολοκληρώθηκε με μήνυμα ηχηρό ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε μία αγκαλιά κ ας ξεχωρίζει κάποιος από μας το δικό μας παιχνίδι τους χωράει όλους. Σας ευχαριστώ όλους πολύ κ εύχομαι να τις αγαπήσουν όπως εμείς
error: Content is protected !!