Λαγκαδάς : Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Λαγκαδά

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά σήμερα  Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Λαγκαδά που θα έχουν ως επίκεντρο τα παιδιά.
Ένα υπαίθριο εργαστήρι κατασκευών, ζωγραφικής και χειροτεχνίας θα στηθεί το απόγευμα της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά, ενώ χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μουσικοθεατρικά δρώμενα, εργαστήρια κατασκευών και παραστάσεις μπαλέτου θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.
Παράλληλα, ξυλοπόδαροι και ξωτικά, διαδραστικά παιχνίδια και μουσική τζαζ από καταξιωμένους καλλιτέχνες περιμένουν μικρούς και μεγάλους στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά, όπου θα είναι γεμάτη γιορτινές νότες, χρώματα και εικόνες… σαν να πρόκειται για παιδική γιορτή!
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, σε γιορτινό κλίμα και με έμφαση στα παιδιά και στην παράδοση.
Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί η φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων σε όλα τα χωριά του δήμου Λαγκαδά, ενώ στην κεντρική πλατεία Ασσήρου από τις 21 – 26 Δεκεμβρίου θα στηθεί το πρώτο χριστουγεννιάτικο χωριό με πολλές δωρεάν δράσεις και εκδηλώσεις, σπιτάκια με ζαχαρωτά, παιδικά εργαστήρια, εδέσματα και ζεστό κρασί, προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα και πολλές εκπλήξεις