Λαγκαδάς : Προετοιμασίες για το 5ο Καρναβάλι Λαγκαδά  

( Λαγκαδάς ) ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ : ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ

Ξεκίνησαν  οι προετοιμασίες του Επαγγελματικού Συλλόγου Λαγκαδά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις, που φέτος διεξάγονται για πέμπτη χρονιά στο δήμο Λαγκαδά
Μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν  για μία ακόμη χρονιά σύλλογοι  τοπικές επιχειρήσεις με άρματα και πεζοπόρα τμήματα, ενώ το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί παιδική – μαθητική παρέλαση στις κεντρικές οδούς της πόλης και παιδικό πάρτι
Την Κυριακή 1 Μαρτίου θα γίνει η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην πόλη του Λαγκαδά, όπου θα συμμετάσχουν δεκάδες σύλλογοι και καταστήματα του δήμου Λαγκαδά σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα που θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ. Το φετινό σύνθημα είναι «φτιάξτε παρέες, οργανωθείτε και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί στο Καρναβάλι Λαγκαδά».
Οι στολές για το φετινό Καρναβάλι θα παραχωρηθούν από τα μέλη του Επαγγελματικού Συλλόγου μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον πρόεδρο Σταύρο Βαρβαρίδη τηλ. 6978 823 126 και τον ταμία Μιχάλη Τζιαμπάζη 6932 190731.
Το 5ο Καρναβάλι Λαγκαδά διοργανώνεται από τον Επαγγελματικό Σύλλογο Λαγκαδά με τη σημαντική συμβολή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Λαγκαδά και της ΔΗΚΕΛ.
Καλή επιτυχία …