Λαγκαδάς : Παρελθόν … από την παράταξη «Πολίτες με Οραμα» ο Αστέριος Μπρατάνης

Παρελθόν αποτελεί για τη παράταξη «Πολίτες με Όραμα» της Νίκης Ανδρεάδου ο δημοτικός σύμβουλος Λαγκαδά Αστέριος Μπρατάνης.
Με τη σύμφωνη γνώμη των μελών της δημοτικής της ομάδας, η επικεφαλής της παράταξης Νίκη Ανδρεάδου προχώρησε στη διαγραφή του κ. Μπρατάνη, καθώς δεν ακολουθούσε τη γραμμή της παράταξης, ψηφίζοντας σε κάποιες περιπτώσεις θέματα που η παράταξη καταψήφιζε. Παράλληλα, ο κ. Μπρατάνης είχε οριστεί προσφάτως από τον κ. Ταχματζίδη εντεταλμένος σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Βερτίσκου, κάτι που δείχνει την διάθεση συνεργασίας του με τη διοίκηση του δήμου Λαγκαδά.
«Η απόφαση διαγραφής του κ. Μπρατάνη από την παράταξη μας ήταν ομόφωνη», ανέφερε στο Lagadas.net η κ. Ανδρεάδου.
Όπως επισήμανε η ίδια, ο κ. Μπρατάνης δεν ακολούθησε τις γραμμές της παράταξης και δεν συμβάδιζαν οι απόψεις και οι θέσεις της παράταξης με τις δικές του.
«Ως εκ τούτου, ήταν ομόφωνη και σύμφωνη με όλα τα μέλη η διαγραφή του από την παράταξη μας. Δεν μας ενόχλησε το γεγονός πως ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος, αλλά το γεγονός πως δεν συμμερίζεται τις απόψεις της παράταξης μας οδήγησαν στην απομάκρυνση του από τους Πολίτες με Οραμα», σημείωσε η επικεφαλής της παράταξης.
Από την πλευρά του, ο κ. Μπρατάνης ανέφερε στο Lagadas.net πως με την ιδιότητα του ως εντεταλμένος σύμβουλος επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο του χωρίς ανταπόδοση, καθώς πρόκειται για άμισθη θέση, ενώ τόνισε πως βοήθησε σημαντικά την παράταξη κατά τις εκλογές και πως δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.
Πλέον η αντιπολιτευτική ομάδα της Νίκης Ανδρεάδου απαρτίζεται από οκτώ δημοτικούς συμβούλους, που μαζί με την κ. Ανδρεάδου είναι οι: Ηλίας Στόιος, Ηλίας Τζαγγάνας, Βασίλης Δημητριάδης, Βασίλης Βαρβαλιός, Ακης Γρούσκος, Μπάμπης Κυργιάννης και Ανέστης Πετρίδης.

lagadas.net