Λαγκαδάς : Με επτά σύγχρονα οχήματα/μηχανήματα ενισχύθηκε πρόσφατα ο στόλος οχημάτων του Δήμου Λαγκαδά.

ΕΠΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

Με επτά σύγχρονα οχήματα/μηχανήματα ενισχύθηκε πρόσφατα ο στόλος των υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου Λαγκαδά.
Η προμήθεια των συγκεκριμένων οχημάτων το κόστος των οποίων αγγίζει τα 600.000 ευρώ, πραγματοποιήθηκε μέσω της αξιοποίησης των προγραμμάτων Φιλόδημος Ι και ΙΙ.
Ειδικότερα, ο Δήμος Λαγκαδά διαθέτει πλέον ένα ημιφορτηγό με τετρακίνηση ώστε να προσεγγίζονται δύσβατες περιοχές, δύο οχήματα τύπου VAN που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί του Δήμου και δύο επταθέσια οχήματα με καρότσα για μεταφορά προσωπικού και οικοδομικές εργασίες.
Ακόμα έχει αποκτηθεί ένας εκσκαφέας, ως μηχάνημα έργου και ένας τράκτορας προκειμένου να μεταφέρονται βαρέα οχήματα με αμεσότητα σε κάθε γωνιά του Δήμου Λαγκαδά.
«Η διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο πόρο από χρηματοδοτικά προγράμματα ώστε να ενισχυθεί σε τομείς που έχουν να κάνουν με την έγκαιρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των δημοτών. Ο στόλος των οχημάτων έχρηζε άμεσης αναβάθμισης και η ενίσχυσή του θα συνεχίσει να αποτελεί προτεραιότητά μας», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δυναμικό του στόλου έχει ήδη προστεθεί ένα όχημα πλύσης κάδων απορριμμάτων, ενώ εκκρεμεί η προμήθεια ενός σύγχρονου απορριμματοφόρου.