Λαγκαδάς : Μαθητικοί αγώνες στα Λουτρά Λαγκαδά

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

Με ευρεία συμμετοχή μαθητών και μαθητριών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν Αγώνες επί Ανωμάλου Εδάφους στα Λουτρά Λαγκαδά, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου.
Η βροχή της προηγούμενης ημέρας, η χαμηλή θερμοκρασία και ο δυνατός αέρας δεν στάθηκαν εμπόδιο, καθώς η “διαθεσιμότητα και οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από όλους τους συντελεστές συνέβαλλαν ώστε να έχουμε μια άρτια διοργάνωση”, όπως αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολή της προς τον δήμαρχο Λαγκαδά, κ. Ταχματζίδη και τους προέδρους της ΥΚΠΑΑΠ, κ. Μπίκα και ΔΗΚΕΛ, κ. Πατσιαλά, η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κα. Βασιλειάδου, η οποία, στην ίδια επιστολή, επισημαίνει τις δυνατότητες που προσφέρει η έκταση των Λουτρών Λαγκαδά.
“Ευχαριστούμε για την παραχώρηση του θαυμάσιου χώρου των Λουτρών, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές και διαφορετικές δράσεις, όπως orienteering, για ποδηλασία επί ανωμάλου εδάφους, για δράσεις περπατήματος ή τρεξίματος, για παιχνίδια μαθητών-γονέων και πολλά άλλα”