Κύμινα VimaThess : Δενδροφύτευση από το δημοτικό σχολείο Κυμίνων

Τη δράση οργάνωσε και συντόνισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.
Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε το 2ο δημοτικό σχολείο Κυμίνων με βασικό οργανωτή τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων,εκπρόσωποι του οποίου είναι η Τούσιου Ελένη, Καστελιάνου Ευαγγελία, Μούρτζιου Ιωάννα, Μάρκου Βικτωρία, Κουφαλη Ελένη, Σαλαμπάσης Νίκος Κ Τσιαούση Ελένη, δίνοντας ουσία και έργο στα παιδιά και στην κοινωνία γενικότερα.
Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου φυτεύτηκαν με την συνδρομή των μαθητών ,δασκάλων του 2ου δημοτικου σχολείου και εθελοντών 130 δέντρα ( κυπαρίσσια, πλατάνια,μουριές).
Τα παιδιά με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά φύτευσαν τα δέντρα και συμμετείχαν στην όλη διαδικασία με προσοχή και όρεξη.
Ως γονείς, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν την κίνηση αυτή.
Ιδιαίτερα το δασαρχείο Θεσσαλονίκης για την δωρεά των δέντρων και ιδιαίτερα την κ.Σιαφαλη,δασολόγο για την ενημέρωση και τις οδηγίες στα παιδιά,τον δήμο Δέλτα για την προετοιμασία του χώρου,τον πατέρα Χρήστο για την θετική ανταπόκριση και την βοήθεια,την κ.Φαχουριδου και τους δασκάλους για την στήριξη του εγχειρήματος,τον κ.Παναγιωτοπουλο Χρήστο και την εταιρεία ΤΕΧΝΟΠΛΑΣΤΙΚ για την δωρεά συστήματος ύδρευσης και τον πρόεδρο των Κυμίνων  κ.Βασιλη Κατούνα για την όλη επίβλεψη ως την υλοποίηση της δράσης.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές,σε όλα τα παιδιά που χωρίς αυτά δεν θα γινόταν τίποτα.
Ας προσπαθήσουμε να παραδώσουμε ένα καλύτερο τόπο στα παιδιά μας! Είναι υποχρέωση και χρέος μας!

                

Video Player

  

Ελένη Τούσιου, για την αποστολή των φωτογραφιών