Κρυφά και Φανερά ΚΟΥΣ–ΚΟΥΣ απο το δημοτικό συμβούλιο ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ !

                                     

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η 1η προγραμματισμένη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβούλιου Απόντες οι κκ. Κορόνας , Παπαμιχαηλ,  Κοκκινου οι οποιοι ακούγεται ότι έδωσαν  μήνυμα στον αρχηγό τους

Το θέμα που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η περιβόητη ανταλλαγή του δρόμου στην Γέφυρα.

Το θεμα ψηφίστηκε τελικά κατά πλειοψηφία. Δεν έδωσαν θετική ψήφο οι παρατάξεις Μηντσιούδη. Μηντζαρίδη και του ΚΚΕ. Επίσης αρνητική ήταν η ψήφος του ανεξάρτητου συμβούλου κ Ευσταθιάδη.

Από την ψηφοφορία φάνηκαν τα παρακάτω :

Ο δήμαρχος με τον κ Σαραφίδη δεν κρύβουν πλέον και δημόσια την μεταξύ τους συνεργασία.

Επίσης πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπήρξε διαφωνία του επικεφαλής κ Σαραφιδη και των κκ Κορονα, Παπαμιχαηλ και Κοκκινου για το θέμα του δρόμου της Γέφυρας

Ένα άλλο που μας προκάλεσε έκπληξη ήταν η κίνηση του κ Στεργιάδη ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΑΡΓΗΓΟΣ ΤΟΥ Κ ΜΗΤΖΑΡΙΔΗΣ. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ εσωτερικό θέμα στην παράταξη.

Επίσης για άλλη μία φορά υπήρξε σοβαρή κόντρα μεταξύ Β. Μπίκου και Μ. Μηντσιουδη όταν ο πρώτος κατηγόρησε τον πρώην Αντιδήμαρχο ότι στο θέμα με τα λεντ είχε παρακάμψει την εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας η οποία ήταν αρνητική. Από την πλευρά του ο κ Μ. Μιντσιουδης του απάντησε ότι στο επόμενο συμβούλιο θα φέρει όλες της αποδείξεις που θα βγάζουν «ψεύτη « τον κύριο Β. Μπίκο. Εν αναμονή εξελίξεων στο συγκεκριμένο θέμα.

Ακόμη έκλεισε όπως δείχνουν τα πράγματα θέση Αντιδημάρχου για τον Σεπτέμβριο ο ανεξάρτητος σύμβουλος κ Διαμαντης ο οποίος ενώ αρχικά βγήκε με αντίθετη θέση στην ανταλλαγή του δρόμου, ξαφνικά στο τέλος το ψήφισε.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι πριν μερικές μέρες έγινε συνάντηση 3 ωρών στο δημαρχείο μεταξύ δημάρχου Κωστοπούλου και Διαμαντή. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Θα δούμε αν δικαιωθούμε για τα παραπάνω τον Σεπτέμβριο.

Για μία ακόμη φορά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ Λ. Ευσταθιάδης έφερε σε πολύ δύσκολη θέση το δήμαρχο με την τοποθέτηση του και τις ερωτήσεις του για θέμα του δρόμου.

 Τελειώνοντας να αναφερθούμε στο εξώδικο που έστειλε στο Δήμο ο κ Τσαρτσαφης Αλέξανδρος και με το οποίο ζητούσε να είναι παρών στην συνεδρίαση. Τελικά δεν καλέστηκε από τον πρόεδρο για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του.

 ΥΓ Το θέμα της ενημέρωσης είναι ένας δικαίωμα της δημοκρατίας και ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου καταπατούν αυτό το δικαίωμα του δημότη να παρακολουθεί απευθείας τις συνεδριάσεις.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα επανέλθουμε προσεχώς…

Ζαν  ο… ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ  !