ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου» 2023

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας: Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου» 2023. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου» 2023 – Ανακοίνωση

O Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων και η οργανωτική επιτροπή του Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου 2023, σας προσκαλούν στον 6ο δρομικό αγώνα και αγώνα συνεργασίας γονέα – παιδιού «Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου 2023», που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023, στο περιαστικό δάσος των Κουφαλίων Θεσσαλονίκης.
Ο αγώνας αυτός, που λαμβάνει χώρα από το 2018 και ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων και της διακεκριμένης δρομέα Δήμητρας Ιορδανίδου, εξελίσσεται, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των συμμετεχόντων αλλά και των διοργανωτών.
Από πέρσι ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου, αποδίδοντας στο πρόσωπό της την αναγνώριση της προσφοράς στο τόπο που μεγάλωσε και αγάπησε αλλά και εν γένει στο χώρο του αθλητισμού.
Διαδρομές
Οι αγώνες δρόμου περιλαμβάνουν: διαδρομή 6χλμ, ανανεωμένη διαδρομή 10χλμ, «αθλητικό παιχνίδι γονέα – παιδιού» που κάθε χρονιά ενθουσιάζει, με νέες εκπλήξεις και καινούρια αγωνίσματα φέτος, που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τη φύση και τον αθλητισμό με ψυχαγωγικό και ευχάριστο τρόπο.
Οι εγγραφές θα ανοίξουν μέσα Ιουνίου
Περισσότερες πληροφορίες στα:

www.koufaliahillrun.gr
info@koufaliahillrun.gr