ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Συζήτησαν την ενεργειακή επάρκεια στο δήμο Χαλκηδόνος

Και σχέδιο «Β» για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας , μετά τις εξελίξεις με τον Nord Stream 1, θέτει σταδιακά σε εφαρμογή η κυβέρνηση.
Αυτό προσπάθησαν να κάνουν με της εδώ επιχειρήσεις όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “ vimathess” καλέστηκαν οι μεγάλες επιχειρήσεις του δήμου Χαλκηδόνος  ( μεταξύ αυτών και η ΜΕΒΓΑΛ) και συζήτησαν την ενεργειακή επάρκεια
Σύμφωνα με πληροφορίες του «vimathess” , από τους επιχειρηματίες της περιοχής μας ζήτησαν να συμβάλλουν καθοριστικά στον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας τους επόμενους δύσκολους μήνες τους χειμώνα.
Την ίδια στιγμή και όπως αναφέρουν πηγές του “vima thess”  η Αθήνα ετοιμάζεται να ζητήσει από τους οικιακούς καταναλωτές και τις μικρότερες επιχειρήσεις να συμβάλλουν στον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας. Προετοιμάζεται ενημερωτική εκστρατεία για την εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από απλές κινήσεις στην καθημερινότητα των πολιτών, όπως με τη ρύθμιση του θερμοστάτη, το σβήσιμο των φώτων σε χώρους που δεν χρησιμοποιούνται κλπ.
Τα μέτρα αυτά θα είναι προαιρετικά και θα ενέχουν το χαρακτήρα των συμβουλών και tips.
Η καμπάνια ενημέρωσης θα είναι πιθανότατα έτοιμη εντός του Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.