ΚΟΥΦΑΛΙΑ :  ΣΟΒΑΡΕΣ… καταγγελίες εις βάρος του δημάρχου  στο δημοτικό συμβούλιο ( !!! ) 

στη φωτο ο πρόεδρος της κοινότητας Αγχιάλου κ Ηλίας Συριανός που καταγγελει  τον δήμαρχο

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Οι σοβαρότατες καταγγελίες εις βάρος του δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Αναγνωστόπουλου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ήταν αυτές που επισκίασαν την επόμενη μέρα τα πάντα στο δήμο Χαλκηδόνος
Η πρώτη αφορά την καταγγελία του προέδρου της κοινότητας Αγχίαλου κ Ηλία   Συριανου ο οποίος μεταξύ άλλων κατήγγειλε  ότι «ο δήμος πληρώνει το ρεύμα  ιδιώτη που νοικιάζει  δημοτικό κτήριο στην Αγχίαλο …!!!  Η συγκεκριμένη αυτή ιδιώτης – πάντα σύμφωνα με τη καταγγελίες στου κ Συριανού –  ανήκει στο άμεσο περιβάλλον του κ Αναγνωστοπούλου…!!!
Άφησε  δηλαδή άμεσες υπόνοιες –  ο κ Συριανος –  ότι ο δήμαρχος κλείνει τα μάτια λόγο της προσωπικής σχέσεις που έχει με την ενοικιάστρια…!!!
Το θέμα όπως ήταν αναμενόμενο πήρε μεγάλες διαστάσεις … με τον κ Κορώνα  απευθυνόμενος στο δήμαρχο να ρωτάει :  «αν Ισχύουν   οι καταγγελίες του κ Συριανού τότε υπάρχει μέιζον ηθικό θέμα για το δήμαρχο .Είναι δυνατόν – αναρωτήθηκε ο κ Κορώνας –  ο δήμος να πληρώνει ρεύμα σε ιδιώτη και χωρίς μάλιστα να πλήρη της νόμιμες προϋποθέσεις Ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης κ Μ Μιντσιούδης χαρακτήρισε  πρωτοφανές το γεγονός και ζήτησε να ενημερωθεί επι του θέματός…
Το άλλο θέμα που «στρίμωξε τον δήμαρχο» ήταν οι καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου κ Ευσταθιάδη και του πρώην προέδρου της κοινότητα Γέφυρας  κ Σαβελη  ότι : η ιδιωτική εταιρία δημιουργεί προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες  των αγροτών της γέφυρας αφού καθημερινά γίνεται διέλευση φορτηγών μέσα απο αγροτικούς δρόμους . Αυτή η διέλευση – είπαν –  σηκώνει σύννεφα σκόνης τα οποία επιβαρύνουν τους αγρότες .
Για το θέμα αυτό  στο δεκάλεπτο του δημότη μίλησαν αγρότες από την γέφυρα οι οποίοι κατήγγειλαν τον δήμαρχο για το «επίμαχο» θέμα…
Ένα άλλο θέμα που  ο δήμαρχος προσπαθούσε να το υποβαθμίσει συνεχώς  με τη στάση του …  ήταν η κλοπή του Κολυμβητηρίου … !!!
Τέλος δέχθηκε σκληρή κριτική από τον κ Μ Μιντσιουδη για τους  λογαριασμούς των νερών που καλούνται να πληρώσουν οι δημότες Χαλκηδόνος αφού όπως είπε : « είναι υπέρογκα τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν οι δημότες Χαλκηδόνος και παρα τους δύσκολους καιρούς δεν κάνεις  τίποτε για να τους προστατέψεις …»

“… φύγετε ρε …  μην μας ξεφτιλίζεται άλλο…”