ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Παραλειπόμενα… από το δημοτικό συμβούλιο ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ !

Ευχάριστη έκπληξη και πολλές αλήθειες ανέδειξε το 13ο Δημοτικό συμβούλιο με την παρέμβαση του δημότη κυρίου Βασίλη Βασιλείου. Ο κ. Βασιλείου μετά από γραπτή ενημέρωση στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου παρευρέθηκε χθες και πήρε το λόγο για το θέμα πρόσβασης ατόμων με κινητικές δυσκολίες και του ευρύτερου κοινού στο γήπεδο της Ν.Μεσημβρίας.
Αναφέρθηκε σε περιστατικά απαγόρευσης της προσέλευσης των δημοτών στον χώρο των γηπέδων για ατομική άθληση και αναψυχή. Ενώ από την άλλη, ο κ. Βασιλείου τόνισε την αξία του δικαιώματος της ατομικής άθλησης καθώς και αυτήν του 1ου Axios running festival και την σημασία της ανεμπόδιστης πρόσβασης στις αθλητικές δομές για την προετοιμασία των δημοτών.
Ο δημότης Βασίλης Βασιλειου δέχτηκε επιπλέον ερωτήσεις και είχε εποικοδομητική συζήτηση για τα αίτια και τις πιθανές λύσεις με τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου. Στην απάντηση του, ο δήμαρχος κ. Αναγνωστόπουλος αναγνώρισε το πρόβλημα και ως πηγή του ανέφερε την ασυνεννοησία τοπικών φορέων με τις ομάδες, δίνοντας την υπόσχεση πως ο Δήμος θα επιληφθεί…
Ο… εν Δήμο  !