ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Της θάλασσας τα κύματα…και του χορού σκιρτήματα”

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κουφαλίων Αριστοτέλης πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση των χορευτικών του τμημάτων με θέμα <<της θάλασσας τα κύματα…και του χορού σκιρτήματα >>
και για πρώτη φορά ένα αντάμωμα•
<<1ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ>>
Συμμετείχαν σύλλογοι του δήμου μας, όπως: Π.Σ.Αδένδρου <<Η Πρόοδος>>, Π.Σ.Κουφαλίων <<Μακεδονία>>, Π.Σ.Προχώματος <<Οδυσσέας>>, Π.Σ.Ελεούσας <<Ο Μέγας Αλέξανδρος>>, Μ.Π.Σ.Νέων Κουφαλίων <<Αριστοτέλης>>.
Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου για το <<2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ>>.
Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν τις εκδηλώσεις μας, μικρούς και μεγάλους, τους εκπροσώπους της τοπικής και δημοτικής αρχής, εκπροσώπους τοπικών φορέων και συλλόγων.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές μας, οι οποίοι πραγματικά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με πολλές θυσίες σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με το αποτέλεσμα να είναι καταπληκτικό.
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη χοροδιδάσκαλό μας κ. Μαίρη Συμεωνίδου-Τούμπα για την αφοσίωση , την αγάπη, το σεβασμό στην παράδοση, αλλά και σε όλους εμάς.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Χαλκηδόνος και στους ανθρώπους που μας στηρίζουν ηθικά και οικονομικά. Η βοήθειά τους είναι πάντα πολύτιμη!
Η παράδοση είναι η βάση της ιστορίας κάθε λαού και ο σύλλογός μας στηρίζει την διατήρησή της!
Χρόνια πολλά!
Χριστός Ανέστη!
Η πρόεδρος Εύα Τριανταφύλλου και το Δ. Σ. του συλλόγου.