ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Μεγάλη «ΒΟΜΒΑ» στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο … Φευγει η Τεχνική Υπηρεσία απο την έδρα του δήμου !

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Μεγάλη «ΒΟΜΒΑ» επεφύλασσε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Χαλκηδόνος αφού όπως ειπώθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο θα μεταφέρει την Τεχνική Υπηρεσία όπως επίσης άλλες υπηρεσίες, από την έδρα του Δήμου τα Κουφάλια στην Χαλκηδόνα και στον Αγ. Αθανάσιο, χωρίς να διευκρινίσει ποιες θα φύγουν και θα πάνε στον Αγ. Αθανάσιο.
Αυτή η ενέργεια σίγουρα θα προκαλεί εξελίξεις στην τοπική κοινωνία ειδικά των Κουφαλίων. Όλα αυτά τα δικαιολόγησε λέγοντας ότι το κάνει για να δώσει γραφείο στο τοπικό συμβούλιο και στην πρόεδρο. Αλλά οι διαφορές είναι τεράστιες όσον αφορά τις υπηρεσίες που φεύγουν από την έδρα του δήμου.
Επίσης ανέφερε ότι : από το δημοτικό κτίριο της Γέφυρας θα φύγει το ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ για να στεγαστούν κάποιες κοινωνικές υπηρεσίες. Αυτό σηματοδοτεί άλλη μια υποβάθμιση της Γέφυρας που είναι και Ιστορική Έδρα του δήμου γιατί μετά από 30 χρόνια ένας δήμαρχος συμφωνεί να φύγει το ΚΕΚ από την Γέφυρα. Εκτός από όλα αυτά η σημερινή γνωστοποίηση του δημάρχου έδειξε ότι υπάρχει σχέδιο που βασίζεται στον τοπικισμό και μόνο. αφού με τις ενέργειες του «χαϊδεύει» τα αυτιά των συγχωριανών του υποβαθμίζοντας την έδρα αλλά και άλλα βασικά χωριά του δήμου. Αποδεικνύεται επίσης ότι και η προχθεσινή ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΥΑΧ ότι η υπηρεσία φεύγει από τη Χαλκηδόνα προσωρινά λόγω covid, δεν ήταν αλήθεια. Οι εξελίξεις και οι αντιδράσεις θα είναι ραγδαίες από ότι φαίνεται.