ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Θρήνος για τη μαραθωνοδρόμο – Συγγενείς και φίλοι την αποχαιρετούν (VIDEO)

Θλίψη έχει σκορπίσει στα Κουφάλια, τόπο καταγωγής της μαραθωνοδρόμου η είδηση του θανάτου της. Η 42χρονη Δήμητρα Ιορδανίδου άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατο.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Από το πρωί οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα, ενώ πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και συναθλήτριες της Δήμητρας σπεύδει στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στα Κουφάλια, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στην νεκρώσιμη ακολουθία, η οποία θα τελεστεί σε λίγη ώρα, στις 3 το μεσημέρι.
Με δάκρυα στα μάτια και λίγα λουλούδια στα χέρια, πολλοί είναι οι συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής που πήγαν για να την αποχαιρετήσουν. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Δήμητρα Ιορδανίδου, λέγοντας πως ήταν μια αξιαγάπητη γυναίκα και ότι ο θάνατος της σκόρπισε θλίψη σε όλη την κοινωνία.

“Δεν υπάρχουν λόγια, μιλάμε για μια τραγωδία”, ήταν μερικά από όσα ανέφεραν μιλώντας για τη 42χρονη.

Πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα για τους γονείς της, οι οποίοι πριν από τρία χρόνια αποχαιρέτισαν για πάντα και το άλλο τους παιδί.

Μάλιστα, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, υπάρχει ένα μικρό βρυσάκι, αφιερωμένο στη μνήμη του αδελφού της Ιωάννας…

Στην εκκλησία σπεύδουν και συναθλήτριες της Ιωάννας οι οποίοι όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια και δε μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο.