ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Επίσκεψη δημάρχου στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων

Πρωτοβουλία του Δημάρχου Χαλκηδόνος για την αποφυγή μετακίνησης προσωπικού του Κ.Υ. Κουφαλίων προς άλλες νοσοκομειακές δομές

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες λειτουργίας του.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. Αναστασίας Γαϊταρτζή, της Διευθύντριας του Κ.Υ. Αλίκης Αναστασιάδου και εκπροσώπων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αναλύθηκε η υφιστάμενη κατάσταση λειτουργίας του και η υποστήριξη που παρέχει το Κ.Υ. στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο μετακίνησης επιπλέον προσωπικού προς άλλες νοσοκομειακές δομές, κάτι το οποίο αν πραγματοποιηθεί, θα προκαλέσει τη μερική διακοπή της λειτουργίας του Κ.Υ. Για το θέμα αυτό συμφωνήθηκε να αναληφθεί πρωτοβουλία από όλους τους συμμετέχοντες, ώστε να αποφευχθεί τυχόν τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος τόνισε ότι έχει ήδη ενημερώσει κυβερνητικούς εκπροσώπους από τους οποίους ζήτησε τη συμπαράστασή τους καθώς επίσης και την ΚΕΔΕ προκειμένου να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία.

Ο κ. δήμαρχος ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Κ.Υ. Κουφαλίων, τους συνεχάρη για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν για να μην μείνει κανείς απροστάτευτος και τους εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του.

«Η χώρα μας, όπως άλλωστε και πολλές χώρες παγκοσμίως, βιώνει μια από τις πιο δύσκολες συγκυρίες της. Διανύουμε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας. Σε αυτή τη σκληρή περίοδο το υγειονομικό σύστημα της χώρας μας και οι άνθρωποι που το υπηρετούν, δίνουν καθημερινά τη μάχη τους, καταθέτουν καθημερινά την ψυχή τους και ξεπερνάν συνεχώς τα όριά τους. Τους αξίζουν πολλά ευχαριστώ και συγχαρητήρια και τους είμαστε ευγνώμονες» δήλωσε αμέσως μετά τη σύσκεψη ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος