ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Αρίωνας Αθλητικός Όμιλος Κουφαλίων / ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, στο Πνευματικό κέντρο Κουφαλίων «Κ. Χατζάκος», πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και οι βραβεύσεις των αθλητών του συλλόγου που διακρίθηκαν το 2023.
Η Γενική Γραμματέας του συλλόγου κ. Αγοραστίδου Αθανασία εκ μέρους του Δ.Σ ευχαρίστησε θερμά όλους τους φίλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε για το 2024 «Υγεία, Δύναμη, Ενδιαφέρουσες Αθλητικές Συναντήσεις, Πρόοδο σε όλους τους τομείς για τα παιδιά και τους αθλητές, Καλή Χρονιά και Ευημερία για όλους». Επίσης ευχαρίστησε θερμά και όλους όσους είναι κοντά στην προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος για τη διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι» και της «δια βίου άσκησης για υγεία».
Ο πάτερ Αναστάσιος ευλόγησε την πίτα και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Κράιτσης Δημήτριος την έκοψε και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το 2023. Οι τυχερές της πίτας ήταν η Κανατσάρη Όλγα και Λαγαμτζή Δήμητρα.
Τέλος, ως Δ.Σ., νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Χωραφά-Ροδίου Ιωάννα για την χορηγία της βασιλόπιτας, τα τσουρεκάκια και εδέσματα που μοιράστηκαν στα παιδιά.