ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Από τις 8 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν τα νέα λεωφορεία του ΚΤΕΛ στα Κουφάλια

Από το πρωί «έπιασαν» δουλειά τα 12 λεωφορεία του ΚΤΕΛ Σερρών σε τρεις γραμμές του ΟΑΣΘ

Στις 5:30 το πρωί έκαναν την «παρθενική» τους εμφάνιση στους δρόμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης, τα 12 λεωφορεία του ΚΤΕΛ Σερρών, που εκτελούν από σήμερα 299 δρομολόγια στις γραμμές Νο 66 Θέρμη- Χαριλάου, Νο 69 ΑΣ ΙΚΕΑ- Επανομή και Νο 36 Βούλγαρη- Ζώνη Καινοτομίας.
«Η Θέρμη εξυπηρετείται από σήμερα με 150 δρομολόγια, περισσότερα κατά 60 από χθες», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) Γιάννης Τόσκας, προσθέτοντας πως «στην αυτοψία που πραγματοποιώ από το πρωί, όλα κυλούν ομαλά και είναι άψογη η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων».
Τους 72 οδηγούς του ΚΤΕΛ Σερρών, «συνοδεύουν» από σήμερα και για τρεις ημέρες περίπου, οδηγοί του ΟΑΣΘ, προκειμένου να τους διευκολύνουν σε ενδεχόμενο πρόβλημα που προκύψει με τα νέα δρομολόγια.
Στις 21/3, άλλα εννέα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Σερρών και δύο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής αναμένεται να ξεκινήσουν να εξυπηρετούν τις γραμμές Νο 76 ΑΣ ΙΚΕΑ- Αγγελοχώρι, Νο 77 Νέα Μηχανιώνα- Επανομή, Νο 79 ΙΚΕΑ- Αεροδρόμιο, Νο 87 Θεσσαλονίκη- Βασιλικά και Νο 88 Θεσσαλονίκη- Μεσημέρι. «Από το προσεχές Σάββατο θα εκτελούνται επιπλέον 545 δρομολόγια», σημείωσε ο κ. Τόσκας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στις 23/3 θα προστεθούν άλλα έξι λεωφορεία του ΚΤΕΛ Σερρών στις υπόλοιπες τρεις γραμμές της ανατολικής Θεσσαλονίκης: Νο 67 ΑΣ ΙΚΕΑ- Τριάδι, Νο 60- Οικισμός Μακεδονία και Νο 61 Χορτιάτης- διασταύρωση Χορτιάτη.
Επιπλέον, όπως ανέφερε ο κ. Τόσκας, έως τις 8 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν τα 60 λεωφορεία του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και τα 11 του ΚΤΕΛ Κιλκίς, εξυπηρετώντας, μεταξύ άλλων, τις περιοχές του Ωραιοκάστρου, της Χαλάστρας, της Σίνδου και των Κουφαλίων.