ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Άλλη μία πράξη ανθρωπιάς από το “Εθελοντί-Ζούμε”

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ,με μεγάλη μας χαρά πραγματοποιήσαμε σήμερα την δωρεά προς το Κέντρο Υγείας Κουφαλίων αναλώσιμο υλικό .Με τα έσοδα της ανταποδοτικής ανακύκλωσης απο την δράση “Εθελοντί-Ζουμε” του σχολείου μας αλλα και με την δική σας βοήθεια έγινε πράξη μια σκέψη!!!
Με περίσσια χαρά και περηφάνεια κλείσαμε ακόμη ένα κύκλο και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το ίδιο έργο προσφέροντας και βοηθώντας όπως και όπου μπορούμε.
Να ευχαριστήσουμε θερμά την διευθύντρια του σχολείου μας κα Χρύσα Γκάρου καθώς και τους εκπαιδευτικούς μας για την αμέριση στήριξη τους!!
Ευχαριστούμε θερμά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ και την κα Αναστασιάδη για την βοήθεια της !
Μαθητές και γονείς γιατί μας χαρίζουν απλόχερα την θετική τους ενέργεια και πραγματοποιούμε όλα αυτά μαζί!!!
Ολους όσους μας βοήθησαν και φέτος !!
Οι στόχοι είναι για να μπαίνουν και να υλοποιούνται …
👏 🙏Σας ευχαριστούμε θερμά!

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Ε.Σ.Υ.-ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ"

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "2019-2020 Σύλλογος διδασκόντων και o Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Κουφαλίων για 2η συνεχόμενη χρονιά συγκεντρώνει χαρτί (βιβλία και περιοδικά) πλαστικά μπουκάλια καπάκια καθ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019 2020 Η μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση του τόπου μας Τα έσοδα από την ανταποδοτική ανακύκλωση θα διατεθούν αγορά ιατρικού εξοπλισμού για Κέντρο Υγείας Κουφαλίων"