Κουφάλια VimaThess : ΓΑΣ Κουφαλίων – Πρόκριση στους 32 το ΠΑΙΔΙΚΟ – έχασε την πρόκριση το ΕΦΗΒΙΚΟ!

ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ:
Πρόκριση στους 32 για το ΠΑΙΔΙΚΟ μας – στο φώτο φίνις έχασε την πρόκριση το ΕΦΗΒΙΚΟ!
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των 2 τμημάτων του Συλλόγου για την προκριματική φάση. Το μεν ΠΑΙΔΙΚΟ προκρίθηκε στις 32 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης και έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, θα συναντηθεί με την ομάδα της ΗΟΟΡ όπου θα διεκδικήσει την είσοδο στους 16, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου! Τερμάτισε στην 1η θέση του Ομίλου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με 16 νικηφόρους αγώνες, από τους 18 που έδωσε συνολικά, ανταγωνιζόμενο ομάδες με αρκετά μεγάλη ιστορία στο χώρο του Μπάσκετ, αλλά και με αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας !
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την φετινή περίοδο τελείωσαν για τους Εφήβους! Καταπληκτική προσπάθεια από όλους τους αθλητές μας, καθώς μόνο μια νίκη τους κράτησε μακριά από την πρόκριση, κατακτώντας την 4η θέση του Ομίλου! Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα είχε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από κάθε αντίπαλο!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τους προπονητές του Συλλόγου για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν και ευχόμαστε καλή επιτυχία και πρόκριση στο ΠΑΙΔΙΚΟ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται και γήπεδο μπάσκετ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.