Κουφάλια – Σ. Αναγνωστόπουλος :”Η αντιπολίτευση απαξιώνει το δημοτικό συμβούλιο …”

Δήλωση Δημάρχου Χαλκηδόνος, κ. Σταύρου Αναγνωστόπουλου, για την αποχή της αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο

“Την ώρα που η Διοίκηση και όλος ο μηχανισμός του Δήμου δίνουν τη μάχη με τα καιρικά φαινόμενα, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης συνεχίζουν να αδιαφορούν και να απαξιώνουν το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες.
Τους καλώ να σταματήσουν τις προεκλογικού τύπου ακτιβιστικές ενέργειες, να επανέλθουν στην πραγματικότητα και να ασκήσουν με ευθύνη και σοβαρότητα, το ρόλο που τους ανέθεσε η κοινωνία, δηλ. το ρόλο της εποικοδομητικής αντιπολίτευσης και όχι το ρόλο μιας σύμπραξης ανευθυνότητας.
Τους καλώ να έρθουν με τις προτάσεις τους, να καταθέσουν τις θέσεις τους και να καθίσουμε όλοι μαζί να βρούμε λύσεις στα προβλήματα των δημοτών μας.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι χώρος προώθησης και διαφύλαξης προσωπικών συμφερόντων. Αν νομίζουν κάποιοι, ότι με εκβιαστικού τύπου κινήσεις, θα καταφέρουν να διασφαλίσουν τις ατομικές τους επιδιώξεις, είναι πολύ γελασμένοι. Δεν πρόκειται να επιτρέψω κάτι τέτοιο και πολύ περισσότερο δεν θα το επιτρέψει η κοινωνία.
Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι, μακριά από εξαρτήσεις και συμφέροντα, να υλοποιούμε την πολιτική μας για τη μετάβαση του Δήμου στη νέα εποχή και σας καλούμε όλους να συμμετέχετε σ’ αυτή την προσπάθεια για την πρόοδο του Δήμου μας”