Κουφάλια : Συνεχίζονται η δωρεές …

Κουφάλια :4ου Δημοτικού Κουφαλίων

Πραγματοποιήθηκε άλλη μία δωρεά-χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού απο την Ενωση Γονέων Α/θμιας Εκπ.Δήμου Χαλκηδόνος προς τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Κουφαλίων για κάλυψη των αναγκών τους στην αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών .
4 (τέσσερις) πλήρως εξοπλισμένοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές .
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερως τον διευθυντή κο Χατζηκαλοκίδη για την θερμή υποδοχή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ,τον Σύλλογο Γονέων για την άριστη συνεργασία καθώς και το διδακτικό προσωπικό για την θετική του ανταπόκριση!!
Θα σταθούμε δίπλα σε όλους όσους πιστεύουν στις συνεργασίες , για μια δημιουργική χρονιά προσπαθώντας απο κοινού να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει!!!

Ενωση Γονεων Πρωτοβαθμιας Εκπαιδευσης Δημου Χαλκηδονος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Κουφάλια : 3ου δημοτικού

σχολείου Κουφαλίων

Δωρεά -χορηγία απο την Ενωση Γονέων Α/θμιας Εκπ.Δήμου Χαλκηδόνος προς τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Κουφαλίων τεχνολογικό εξοπλισμό .Παραδώσαμε με με΄γάλη μας χαρά 3(τρείς) πλήρως εξοπλισμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για κάλυψη των αναγκών τους .
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την συνεργασία τους και την στήριξη τους , καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικο για την βοήθεια .