Κουφάλια : Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Ακροποτάμου – Εκλογές για νέο Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου έπειτα την ενημέρωση που έκανε στην Γενική Συνέλευση που έγινε σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 ανακοινώνει την διάλυση του παρόντος Δ.Σ. και ανακοινώνει την διεξαγωγή εκλογών για νέο Δ.Σ. του συλλόγου .
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 από τις 11:00 ως και τις 15:00 στον χώρο του συλλόγου. Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη.
Η διαδικασία εκλογής γίνεται με μυστική σταυροδοσία σε ψηφοδέλτιο. Για να ασκήσει ένα μέλος το εκλογικό του δικαίωμα θα πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένο και να φέρει μαζί του δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Την ημέρα των εκλογών μπορούν να γίνουν νέες εγγραφές μελών καθώς και πληρωμές συνδρομών.
Όσοι επιθυμούν να κατέβουν ως υποψήφιοι για θέση στο νέο Δ.Σ. θα πρέπει να θέσουν την υποψηφιότητα τους ως και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, οπότε και θα κλείσει το ψηφοδέλτιο. Δυνατότητα για υποψηφιότητα έχουν τα ενεργά μέλη του συλλόγου άνω των 21 ετών, αλλά και τα νέα μέλη, εφόσον η εγγραφή τους πραγματοποιήθηκε πριν τον Ιούλιο του 2019, διαφορετικά μότο κατ’ εξαίρεση με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.