Κουφάλια : Κοπή βασιλόπιτας του Κ.Υ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, ευλογημένη και γεμάτη υγεία και αγάπη για όλους τους ανθρώπους!!!! Κοπή βασιλόπιτας του ΚΥ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ από τη Διευθύντρια κ. Aliki Anastasiadi με όλους τους αγαπημένους συναδελφους, συνοδοιπόρους και μέλη της ίδιας οικογένειας!
Καθε ευχή μας στους τερματισαντες τη σταδιοδρομία τους και άρτι συνταξιοδοτηθεντες Xristos Patronas Kurzhaar Koufalia , Βλάση Αλεξούδη και Κατζαρα Γιώργο, τους οποίους χαιρετούμε και ευχόμαστε να ναι καλά και τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν.
Συγχαρητήρια και κάθε γλυκιά ευχή μας στις τρεις τυχερές της ημέρας, την υπερτυχερη του φρουριου Martha Grigoriadou , Επιμελήτρια Α Γενικής Ιατρικής, και τις τυχερές της κλήρωσης κυρίες Anna Nikolaidou ,Διατροφολογο και Αθηνοδωρος Ολγα Σκορδακη, Νοσηλευτρια του Κέντρου Υγείας μας.
Τόσο στη συγκέντρωση αυτή, όσο και στη συνέχεια τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα για την πρόληψη της διάδοσης του SARS CoV 2.
Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ, γεροι, απαλλαγμένοι από αυτήν την κατάρα που μας πήρε την αλήθεια από τις ζωές μας!!!
Χρήστος Σπυριδης
Οδοντίατρος – Στοματολογος
Επιμελητής Α ΕΣΥ
απο το: Facebook